mukemojeteske

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About mukemojeteske

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Predrag Pantelic
  • Lokacija
    Ar
  • Automobil
    BMW 320d
  1. http://prntscr.com/83allv Ova maska ili kako se vec zove. Pukla je sa obe strane a imam novu i nikako da zamenim :)
  2. Kako da skinem i zamenim onu malu masku u braniku? Mora ceo branik da se skine?
  3. Ne mogu da provalim a ne znam od cega da pocnem ni kako, probacu da zamenim filter goriva i da ocistim granu pa ono videcu. Druze ide slabije sta znam ne mogu da provalim neprimetno skoro, ko ne vozi cesto ne primecuje. Sad videcu.
  4. Skoro na svakom je tako manje vise, turbo rupa, mislim da to nije neki problem. Poz
  5. U poslednje vreme primecujem da mi slabije ide auto. E46 136 ks klasika. Pumpa je uradjena, motor ne trosi ulje standardno sve ispravno. Medjutim ne ide mnogo slabije mozda 5% slabije nego pre, katalizator je izvadjen, sipam gorivo nekad sa aditivima, maksimalno korektno sve. Sta mislite da, da li da ponovo zamenim filtere (a menjao sam ih skoro) da li da ocistim granu, EGR, ili sta vec, moze biti 100 stvari i ja to znam ali ono ako neko predlaze neko redovno ciscenje...
  6. Slabo ga vozim zimi skoro nista ali je zimska neophodna za svaku eventualiju. Meni je kozica oko menjaca odlicna nego mi je rucica pukla. A sve zbog mog loseg pokusaja da napravim da mi svetle brzine na menjacu. I radilo je jedno vreme i sad sam sve pocupao i pobacao posto je negde kablc prekidao. A rucice se krecu oko 20e pa navise koliko sam primetio. Kazem shodno finansijama malo ce to morati da saceka. :D
  7. Hvala. Sta predlazete sto se tice zimskih guma?
  8. Mozda to i uradim. Samo sam naveo kao nesto sto nema a mozda bi treba fabricki svaki auto da ima posto je ipak to jednostavna i jeftina stvar. No meni ne smeta. Raspitacu se koliko se krecu. Kada je na leru cesto mi cuka i vibrira onaj pipak za zakljucavanje u vozacevim vratima. Da li neko zna kako to da resim?
  9. Verujem :) Poprilicno su bile skupe ranije ne znam sad. Estetski ima svasta tu kazem od poliranja preko ove male maske izmedju maglenki do belih migavaca, felni, druge rucice menjaca( ova mi je malo pukla napred) itd. Ali generalno auto skroz korektan.
  10. Pozdrav iz Arandjelovca. Pre 3 godine negde u aprilu mesecu kupio sam svog prvog BMW-a. Pre toga sam svasta vozio a posedovao sam uglavnom japance. Bio je na domacim tablama i na satu 178000. Od ulaganja sam odmah znao da treba da zamenim neku gumu na diferencijalu pa je malo menjac lupkao. I stabilizatore i kugle ali nije bilo hitno. Ono sto mi se posle par dana desilo jeste da je crkla BOSH pumpa. 600e kao dobar dan. I u narednih par meseci sam sredio trap to je tad bilo 80e (nije bio los) alnaser, remenicu, reostat i posle toga sam samo menjao ulje na 10 000 i filtere.Normalno plocice jedno
  11. Pozdrav iz Arandjelovca odavno pratim forum i nikako da se javim :) Evo prestavicu i svoj skormni auto u temi za to.
  12. Hvala cim se malo popravi vreme , posto je garaza hladna ja cu to pokusati :)
  13. Mislio sam iz vaseg iskustva, a i vama vise verujem posto sam ovde nasao pomoc za mnogo stvari. Na kraju krajeva moje iskustvo je da sam jednom morao da iskljucim asc da bih se dobbro zaletao da izadjem uzbrdo zato sto mi je gubio snagu zbog proklizavanja, valjda je bio veliki led.