mita_pn

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mita_pn

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 02/01/1987

Contact Methods

  • Skype
    mita_pn

Profile Information

  • Ime i prezime
    milan miletic
  • Automobil
    bmw e46 320i
  1. vidim da nisam jedini koji ima ovaj problem,citam sada na netu.ali niko.konkretno da kaze kako je resio problem.koliko vidim to je neko crevo zaprljano,neka sitnica.hvala svima na pomoci.ako jos neko ima slicno ismustvo neka napise.
  2. evo me u budvi.iskljucio sam protokomer i uspeo da stignem do budve,ali sada se cuje neko sistanje cudno.auto lepo radi,vuce sve ok ali sisti.sad me buni da li je proradio kad sam otkacio protokomer ili zato sto je jutros vazduh hladniji.moram resiti,ceka me moraca nazad.
  3. Auto se gasi kad stisnem kvacilo,izgubi snagu jedva povuce nas cetvoro.svracao kod majstora dijagnostika nije pokazala nigde problem.creva su ok,filteri novi...inace sam uradio servis pre 200km.u pitanju je e46 320i 2000godiste.motor mu je perfektan.kad se ohladi radi.kako treba ali.kad se ugreje pocne da zeza.izvinite ako sam postavio pita je mimo pravila
  4. Moze li mi neko pomoci?Auto je poceo sam da ukljucuje sva 4 zmigavca.uglavnom u toku voznje,ali ponekad i kada je ugasen.Vozio auto kod elektricara dijagnostika ne prijavljuje kvar,otkacio one buksne sa dugmeta ali i dalje isti problem.Kada upali nece da ugasi na prekidac ali kad dodam gas,ili ukljucim svetlo,otvorim vrata on ugasi pa tako u krug....Zna li neko sta tpo moze da bude????
  5. Moze li mi neko pomoci?Ponekad kada upalim svetla hoce farovi da se podignu,ali uglavnom nece!Isto tako onaj tockic za podesavanje visine farova nekad radi nekad ne.U pitanju je e46 320 1999godiste.Da li gubi kontakt negde ili je otisao motor?
  6. nasao sam mikija u zemunu i upravo se vratio od njega.gledali smo sat vremena i nismo nasli gde curi.kaze da nije bio lepo ozracen zato i nije palio visko kako treba,pravio pritisak i izbacivao na cep.sad ga je ozracio i radi kako treba.nadam se da sam resio problem.zahvaljujem se svima koji su pomogli.
  7. sinocc sam se vozio 50 km i visko je okretao kako treba,danas okrece veoma sporo.bukvalno ga zaustavim rukom i ako je skazaljka za temp. na sredini.juce mi majstor kaze da je viko ok i stvarno je kod njega radio kako treba.
  8. bio sam kod nekog majstora u vinci(goran se zove,radi samo visko ventilatore)on kaze da mi je visko dobar i da je original bmw i da je steta raditi ili menjati ga.ali nije mi jasno zasto ga ne ukljucuje kako treba.i zasto mi gubi tecnost.
  9. Drugari ako je neko imao slican problem neka mi pomogne.Auto mi gubi vodu,ali ne znam gde.da napomenem ima plin.posle gubljenja vece kolicine tecnosti dolio sam vodu,ali posle toga nije hteo visko lepo da rdi.tu sam se mucio nekoliko dana(misleci da je visko odradio svoje),medjutim kad sam ispustio vazduh na onom malom cepu za ozracivanje visko je proradio.temperatura je bila normalna i auto je radio savrseno.vozio sam se po gradu 50km nije izgubio ni gram vode i visko je okretao sve vreme.parkirao ga sinoc i jutros proverio tecnost,fali 200ml i visko ponovo jedva okrece.temperatura dosla do
  10. ima li neko polovan(naravno ispravan)visko za e46 320i
  11. Da li neko zna nekog dobrog majstora u zemunu koji bi mogao da mi ozraci sistem za hladjenje.ja to ne znam a i ne bi sam cackao.
  12. skinucu ga danas.citao sam po forumima da ovi kineski ne rade kako treba.ne znam da li se isplati dopuniti original bmw ili kupiti kineski
  13. Da li neko zna nekog dobrog majstora u zemunu koji bi mogao da mi ozraci sistem za hladjenje.ja to ne znam a i ne bi sam cackao.