ha77

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ha77

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday August 15

Profile Information

  • Ime i prezime
    Pedja C
  • Lokacija
    Republika Srpska
  • Automobil
    E39
  • Interests
    Automobilizam, pivo, ribolov,
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=22921
  1. Mnogo mi se svidja. Svaka čast na održavanju. Prelijep ;)
  2. Uživaj. Svaka čast. Samo gas...
  3. ha77

    E39 530D

    Ma stoje mu extra.Čim prođe zima nadam se da će se i obuća promjeniti. Tražio sam ovih dana ali ništa posebno sve klasika. Ako nešto iskrsne javite, biće gajba piva :) A upravo sam zamijenio baterije u ključevima, zalijepio ključ i isprogramirao. Ponovo radi bioskop i daljinsko. Zabrinuo sam se jer su mi oba ključa stala u razmaku od par dana ali srećom samo je do baterija.
  4. Ista situacija i kod mene. Sutra idem da reprogramiram odnosno da vidim sta moze da se uradi. Od trzista odnosno zahtjeva kupca zavisi sta je omoguceno u vozilu. Kod nekoga radi, kod nekoga ne. Ja kuburim sa time vec nekoliko nedelja kada padne debeo minus pa mi se pali tokom noci i sjebe akumulator. Sutra cu znati vise i bice update!
  5. ha77

    e39 520d

    Mislim da je bio samo tds.. nisam siguran
  6. ha77

    e39 520d

    Prije par dana na jednom oglasu procitam kao lik prodaje 530D 2000 prosjecna potrosnja 5.3l i još kombinovano gradska/otvorena. Posaljem mu poruku: pališ ga dok voziš ili se vozaš u njemu na labudici? On se primio kao saučešće i proziva da dođem i da se uvjerim. Ja sam svoje patike i cipele isprovjeravao i cigla nije ni u jednoj. Biće da je do noge i adrenalina :) Kome je još do goriva u bmw-u? @Aserbian Neće te koštati mnogo više da obiđeš i isprobaš više varijanti. Moja preporuka bar 525D ili 523i. Smatram da potrošnja ne smije da bude mnogo bitan faktor u odabiru.
  7. ha77

    projektori

    http://www.ebay.co.uk/itm/HID-Xenon-Projector-Headlight-Retrofit-Upgrade-Conversion-Kit-BMW-E46-99-05-/230897458884?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35c28f9ec4 Evo u Bugarskoj 143E sa dostavom :)
  8. http://www.liveleak.com/view?i=148_1355768483
  9. Glavom. Snaga bez kontrole ne znaci nista. Niko ne moze prenijeti svoje znanje i iskustvo na nekoga drugoga. Moze se pokusati ali dok ne osjetis ne znas. Neko je vec spomenuo, otici na prazan parking i lagano pa malo brze. Isprobati sve varijante cisto da se upoznas sa autom. Ne ponasa se svaki auto isto niti ima iste gume, felne i sl. Praksa je mama. Mada i tada treba paziti jer jedan moj kolega indijanac otisao sa Cliom da se izdivlja na parkingu od lokalnog megamarketa i udario u njihovu kotlovnicu. Za 1m je promasio plinski rezervoar. *ebi ga :D
  10. ha77

    E39 530D

    Ovo cu da ostavim za set zimskih guma koje su sada na njima. Necu ih farbati jer je bacanje para posto ce se voziti zimi. Planirao sam "Sternspeiche" 19ke sa E60 ali moram se dobro pocesati po glavi jer su putevi katastrofa a auto vozim svaki dan i dobro znam sta me ceka. Sto ce tice vanjskog dijela prvo moram branike zamjeniti sa Mlook srodno opremi koja je unutra. Ovaj prednji bih u kantu odmah bacio jer je ocigledno zamjeniti. ALi sve to je poslenje. Prvo moram da rijesim probleme koje imam. Nisam pisao nista jer sam cekao nekoliko mjeseci da se upoznamo i zblizimo. Nije bilo medjusobnog
  11. Cestitam. Da te sluzi a i ti njega. Mnogo predjenih kilometara bez majstora sem servisa... ;)
  12. Taptalk je aplikacija za android, win, itd urdedjaje a da bi se koristilo na forumu potrebno je instalirati plugin za ipb 3 forum. Neko ce to vec uraditi jer je zaista jednostavno+besplatno.
  13. Vrh. Milione predjenih km... perverzija
  14. I ja cu se ukljuciti. Upravo se edukujem preko linka sa prvog posta(hvala za isti)pa cu da porucujem preko ebay-a...