Zeljkamp

Members
  • Content Count

    1616
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zeljkamp

  1. Hvala svima. Napisacu utiske i razlike za N47 i B47 kada ugrabim vremena. Kada me pitaju zasto touring, ja im pokazem fotku od subote i kazem zbog ovoga : P.S. U kabini je bilo jos kamara stvari. Ispred suvozacevog sedista, tj. pored supruginih nogu, iza zadnjih sedista sa obe strane ispod decijih nogu i izmedju dva decija sedista... Jbg, tako je to kada naviknes zenu i dvoje dece da nose stvari koje im, verovatno, nece trebati. 😆 P.S. 2 fotke da se vide i dva decija sedista na zadnjoj klupi koja su stalno u njemu.
  2. Novi auto. F11 520d xDrive M pack iz 2015. godine. 👋🏻
  3. Zeljkamp

    Oglasi

    Juče je kaparisan xLine.
  4. Zeljkamp

    Oglasi

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15977004/bmw-x1-20daxdrive-xline-lci
  5. Zeljkamp

    Oglasi

    Vlasnika ovog placa poznajem licno. Covek je ok i ne vraca kilometre, bar koliko ja znam.
  6. Al si skrt na fotkama ko da te Trump pravio...
  7. Bio sam u Haagu, Rotterdamu, Amsterdamu... Stigao i nasao novog vlasnika. Izgubio sam glas do tridesetog a pamet nakon 93 minuta... Uzivaj svaki sekund jer brzo porastu !
  8. Ne mora da ima runflat gume ali MORA da ima sve 4 potpuno iste gume. Dakle, iste dimenzije, od istog proizvođača i istog modela gume. Onda će se u vožnji ponašati kako treba. Naravno, ukoliko je sve ispravno.
  9. Zeljkamp

    Oglasi

    Nema potrebe da postavljam i spamujem forum bez razloga. Ako mi neko ponudi nesto zanimljivo a da je BMW, kao i sada sto mi je ponudjen, onda cu pitati treba li nekom. Ukoliko bude zainteresovanih, onda cu i postaviti.
  10. Zeljkamp

    Oglasi

    Jel zanima nekog 320d E46 kabriolet u M paketu opreme ? Jedan momak ga mi je ponudio u zamenu za jedan od mojih automobila koji su na oglasima. Cena bi bila oko 5000e a mozda i koji evro manje. Imam par fotografija i na njima deluje pristojno.
  11. Zeljkamp

    Oglasi

    Sve je jasno kao dan. 😉
  12. Zeljkamp

    Oglasi

    Hvala ! Ima logike u ovome sto pricas i apsolutno delim tvoje misljenje. Ja kilometre necu vratiti, kao sto nisam vratio ni na jednom automobilu koji sam prodavao a nije da nisam imao "lufta". Recimo, na ovoj Mazdi je radjen poslednji servis 27.03.2019. na 207.065km pa sam bez problema mogao da kilometre vratim na, recimo, daleko prihvatljivijih 210.000km. Stanje Mazde je takvo da bez ikakvih problema moze da prodje i sa 100hkm na satu. Bicu strpljiv i sacekacu jednog koji ce, kao i ja, vise ceniti pravih i dokumentovanih 230+ nego sumnjivih ali carobnih 180hkm.
  13. Zeljkamp

    Oglasi

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15259903/mazda-cx-5-awd-revolution-ch?show_date=true
  14. Zeljkamp

    Oglasi

    Pisao sam na forumu da poznajem vlasnika. Verovatno si zaboravio. No, sada je kasno...
  15. Zeljkamp

    Oglasi

    Sale, da sam znao da hoces da kupis Makijev auto, licno bih ga zamolio da te saceka da se vratis sa puta. Siguran sam da ne bi bio problem.
  16. Zeljkamp

    VICEVI

    I ja sam zaboravio da sam ovde objavljivao. 😂
  17. Zeljkamp

    VICEVI

    Perica piše pismo Bogu ! Dragi Bože, imam mali predlog za Tebe:Život bi trebalo da pocne smrcu, a ne obratno!Zamisli ovo:Ležiš dva metra ispod zemlje, oko tebe je tama i hladnoca, a ti pocneš kopati ka svetlu.Kad izadješ, ideš direktno u staracki dom, iz meseca u mesec osecaceš se sve bolje i bolje, dok te napokon ne izbace jer si premlad.S masnom penzijom igraš par godina golf, dobiješ od poslodavca zlatni sat za vernost i pocneš polaaako da radiš.Cim svoje odradiš, ideš na fakultet.U medjuvremenu si zaradio dovoljno da možeš svoj studentski život provesti ko bubreg u loju, imaš
  18. "Kada sam menjao svecice i bobine primetio sam da mi na cetvrtoj bobini ima ulja a uzrok je bila losa plastika svecice. Te plastike narucene u Delti, komada 2, danas zamenjene i kostaju nesto malo preko 1000 dinara. E sada, da bi se zamenili ti dihtunzi, tj. plastike, mora da se skida poklopac ventila, pa sam zbog toga kupio i zamenio dihtung istog koji je nedavno stavljen nov. Preporuka za sve one koji menjaju dihtung poklopca ventila da ovom prilikom kupe i zamene te plastike svecica. Ne kostaju puno a pustice na njima kad tad. Da sam znao, kupio bi ih jos onomad i ustedeo 50 i kusur eu
  19. Zeljkamp

    Oglasi

    Gresis ako mislis na Castora i mene.
  20. Zeljkamp

    Oglasi

    Taj auto ne može da bude los ako je tog dana prošao tehnički u CH. Čak i da ima ulaganja, vredi ga uzeti jer su mu vitalne i bitne stvari za sigurnost u voznji sigurno dobre. Meni lično je sumnjiva cena jer e90 sa tom opremom i iz te godine kosta preko 10.000chf u Svajcarskoj. Imao sam par narucenih komada ali nisam uspeo da nadjem neki primerak da je OK a da ga uklopim u cenu koja je približna cenama na našem tržištu. P.S. Ako procenis da je dobar, onda ga kupi.
  21. Imao sam E61 LCI sa M47 I F11 N47 agregatom. F11 je dosta bolji auto ali daleko od toga da je E61 los. F11 je imao sport automat i najjaču verziju N47 agregata od 218ks i prodao sam ga nedavno sa 210hkm. Sve na njemu je bilo fabricko I radio je kao da je sada izašao iz fabrike.