Bartholoimas

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bartholoimas

  1. Ja već zamenio one stare baterije (izgleda džaba opet neradi) na tabli, a probaću sa kablom pa se javljam. Hvala!!!!! :)
  2. da li je neki od osigurača zadužen za brzinomer konkretno i koji?
  3. dobrodošao u klub :preved:
  4. Dobrodošao u klub :rolleyes:
  5. Добродошао у клуб :)
  6. Pridružujem se čestitkama za novu godinu i da vas dobro služe BEMWEJCI. :)
  7. Vozim BMW 323i '86 godište sa 112kw i akumulator Black horse 66A :D . Zanima me koji akumulator treba da nosi moj BMW (marka i jačina) jer imam problem sa postojećim. Unapred hvala!
  8. Dobrodosla pa evo da ti ponudim prodajem bmw imas u oglasima detaljnije.
  9. digitalni? hm... znas li slucajno da li postoji za moju kockicu? NIsam iz shume vec iz sume... ali ipak hvala ti. :preved:
  10. momci kako sam Vas ja razumeo treba se kloniti spoljasnih filtera, a lonce izbaciti sve osim zadnjeg koji treba da bude protocni jesam li u pravu? Ako jesam vozim 323i kockicu da li da skidam prednji a zadnji da zamenim sa protocnim ili ne?
  11. brate hvala ali vidis da sam iz sume... :D
  12. Sta da ti kazem kad sve znas, uzmi i vozi nikom ne daj....
  13. od pozadi i sa strane ostaje samo iznutra.
  14. IMA DA TE PRESTIGNEM JOS TOLKI DA SI. :preved: POZDRAV RODJACE. :D
  15. SLUSAJ NE IZGLEDA NI MALO NAIVNO, CEPAJ.....
  16. Da mislim da je tako ali moj motor nosi pocetne oznake 236EW1.... sto po tvojim informacijama znaci 105KW (143KS) e a u mojoj saobracajnoj se vodi kao 112 KW sto je malo nejasno (ili ga je prethodni vlasnik budzio ako je to moguce :lol: ) inace ima 2316 cm3. Po tvojoj tabeli moj auto je ovaj treci, ali na brzinomeru idu brojke do 220km/h (verovatno je tabla univerzalna za vise modela ili je samo zamenjena).
  17. Pozdrav svima koliko Vas ima :D . Eto ja prvo predstavio auto, pa onda sebe. Kad smo vec kod mene ja obozavam BMW-ejce pogotovu one jace, ne zelim da me vlasnici manjih kubikaza shvate pogresno ali moj mali je star dvadesetak godina i predpostavljam da ovi noviji auti sa manjom kubikazom cepaju drumove. Obozavam BMW i kad se pokvari gledam prema svojim mogucnostima da sto pre saniram kvarove koji su nastali nemarnoscu prethodnih vlasnika (primer: filter vazduh kada sam ga kupio pre dve godine je bio proizveden 1996 god. i tome slicno) svaki sum, buku i skripu sam u stanju da otklonim naravno
  18. Verovatno je nesto muvano ili je neka greska upisana u saobracajnoj, pojasni mi stvar sa autodatom kako?
  19. Naravno uskoro !!! :D Ha ha da je meni to tvoje "s" pored ovog mog "i" isao bi on i brze :D :D :) :) :D :)
  20. Ja sam zamenio na svojoj bembari 3 viska sada napokon radi kako treba. Sto se tice blokade viska to ti je samo radi u "drugoj brzini" bolje hladi ali za zimu moras na prednjoj masci da postavis parce kartona kako ti ne bi toliko hladio (ja sam to radio zimi dok mi je bio blokiran) znaci kad imas kintu bolje ga zameni inace nece dugo da ti drzi ta blokada. A sto se tice potrosnje cisto sumnjam da se povecava od viska.