BOKI.7er

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BOKI.7er

  1. kao sto ti je 777.boban rekao,a pogotovu ako hoces to u srbiji da radis PRVO svi delovi da se nabave sto ti je od prilike 500-600evra bar ovde po srbiji i nije to neka nauka,sigurno ima neko sposoban za to u CG.
  2. komplet pranje mislis standardno spolja i iznutra ili jos nesto?
  3. gde si kliknuo da bi skinuo posto ja ne kapiram ovo jer ima na tri mesta download????
  4. koji je motor u pitanju? proveri lulice na bobinama da nisu ispucale
  5. sad je extra sva cast prava stvar samo moje ime da bude roze =)
  6. koliko para je sve zajedno kablovi,kapa,ruka?
  7. BOKI.7er

    BMW M3 E30

    ubaci neku sliku sa dizalice i onih 5-6 montiranih creva :P
  8. u pocetku su je imali samo 750modeli,a kasnije tj. od '92 do '94 i v8 modeli
  9. veliki sam obozavalac serije 7 generalno,bas kao i vi,ali sebi jos ne mogu priustiti najomiljeniju e38. a o vasoj kolekciji mogu samo da sanjam,bar za sada,jer ko zna sta nosi dan,a sta noc ;).malo je reci u recniku kojima bi se mogla opisati vasa kolekcija i ljubav prema automobilima,zato cu jednostavo reci SVAKA VAM CAST za ljubav pruzenu automobilima i nadam se da cu biti u mogucnosti doci u hrvatsku na vas cuveni skup bmw-a i upoznati se licno sa vama i vasom kolekcijom veliki pozdrav :D
  10. vreme + novac + volja + ljubav = {OO=[][]=OO} svaka cast
  11. danas stigli stikeri ac schnitzer i bmw znak extra ispalo sve u porucenim merama,vec je montirano tamo gde treba sve pohvale :dance3: :pleasantry: P.S. jos samo da vidim koliko ce trajati :P :lol:
  12. To sto se tice mraka i retrovizora nocu si potpuno u pravu a jos kad zamagli malo ili padne neka kisica nista se ne vidi po 5-6 puta izadjem napole ako sam u nekom tesnom parkingu. E sad zakonska regulativa je takva kakva je s tim sto ja imam neki atest iz Vince i ja sam isao na foru dao 2000din na neku kinesku foliju zatamnio sam,sam ceo auto (sto ninasta nije licilo),otissao uradio atest i posle platio profi zatamnjivanje na 50% napred a nazad 80%. i sad kad me zaustavi interventna ili murija ako me pitaju ja pokazem atest i sve je u redu,ali obicno ne pitaju =)
  13. hajde da se cujemo kazi mi jel ono sajtu tvoj broj onaj 064? na njega mogu da te pozovem u neko dogledno vreme da se dogovorimo? aako nije posalji mi u poruci ili cu ti se javiti na fb
  14. to za stel sraf na leru nisam znao ja sam na dugme palio par puta cisto probao i to je to,ali tda je pucao pa zato i kazem. a sto se tice protokomera verovatno je pucao plin pa je zato riknuo,prosto ga skini i rucno pomeraj klapnu u njemu i vidi da li negde glavi ili je negde poklrivljena ako jeste mozes ga baciti,mada ima ljudi koji tvrde da se moze popraviti :blink: ,i mislim da ces tesko naci drugi ili ce biti mnogo skup ili isto poluisprvan kao i tvoj. nego jel si resio problem sa pozicijom menjaca na tabli?
  15. imao sam ja problem i idalje ga imam,ali u manjoj meri od kad sam zamenio silen blokove,osmice,stabilizatore i gumice zadnje balans stangle sve to kosta oko 60-70evra(delovi),nema reglaze na zadnjem trapu tako je kako je i nista mu ne mozes u tom smislu,neki kazu moraju da idu u minus zato sto je tezak,ali meni za sada gume jede ravnomerno iako na prvi pogled deluje kao da tockovi stoje mnogo krivo,sto se tice plina nemoj ga paliti na plin jer hoce da puca,a moze i da pukne protokomer e onda je to vec problem,a mozes u to da se uveris i samo,tako sto ces na prekidacu za plin koji stoji u kabin
  16. treba mi nesto za ciscenje koze,u autu,s obzirom da je siva pa se iprljala na nekim mestima bas mnogo,pa ako mozes da mi kazes cenu i sta je to tacno?
  17. pa jeste da je obicno,ali sta cu kad volim da bude "golemo",a za odrzavanje je istina donekle,iako radim francuze i italijane ;)
  18. evo konacno su mi objasnili da treba de se predstavim da bih nesto napisao ovde iako sam clan vec duze vreme(naravno da me je mrzelo da citam "uputstvo za upotrebu" foruma,ne zamerite) :pleasantry: dakle ja sam Bojan Isakovic,iz Beograda sam,imam 22 godine(znaci klinac),trenutno vozim e32 koji mi je jedan od omiljenih,inace sam automehanicar po zanimanju,nadam se da dugom i lepom prijateljstvu ovde na forumu i jedan srdacan veliki pozdrav,za sve BEMBARICE :preved: