Obi1

Members
  • Content Count

    152
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Obi1

  1. meni se desilo da alternator nije punio i auto radio ceo dan samo na akumulatoru, njegovom napajanju.. 320D.. da bi konacno, poceo da pali abs lampicu, asc(i to u krivinu po snegu), sve lampice.. kad dodas gas, cuje se kao da nema ni gram ulja u motoru.. iskljucim sva svetla, grejanje i pravac kuci.. dao majstoru da mi stavi nov kolektor i cetkice na regler i cepaj dalje.. akumulator je neki od 80Ah.. dobro je i izdrzao..
  2. nije me bilo, sada sam tu.. pozdrav svima!
  3. pa i nije bas. Njega sam platio oko 100 a mislim i da je lambda bila tako nesto.. +-10eur.
  4. http://www.pelicanparts.com/cgi-bin/smart/...(1992-99)%20%0A
  5. lambda i potenciometar na leptiru za vazduh, na usisu. Da se zna. :lol:
  6. Kazi matorcu da se uclani.. kad vidi koliko nas je.. dace ga i doplatice..
  7. EEEEEEEE 9999999 2222222 Nista drugo. Fuck-da-police.. I 92.. Model po meni najjjj jaci.. Bolji.
  8. Evo.. Za one koji pogresno tumace sliku i Herbal intake.. Nije cold.. Promenicu.. Ionako je to samo.. Privremeno. Znao sam da ce neko da shvati na pravi nacin. Kao sad.. Da ne skrenem sa teme.. Slika je odlicna.. Sta cu kad me prozivaju da sam NARKOMAN. Nisam, jebi ga, nisam..
  9. Sve se da ispraviti. Obicno ja skrenem sa teme. Ovaj put, Ti. Ne skreci sa pravog puta. Odakle ti ideja da sam duvao..? Sad ja skrecem sa teme.. { Administracija.. Gledaj. ______>>>>>> Ostra kivina. Italijani bi rekli CURVA. Uvek se nasmejem kad kazem tu rec a oni ne znaju sta znaci na srpskom..} Sad sam bas skrenuo. U svakom slucaju.. Vrhunski odradjeno, mada sam ja vise za ostre krake.. Mislim na felne.. One sto idu iz centra ka.. Spolja.. Konusne. Ma ok je i ovako. Dobijas od mene cetvorku. Jebi ga, brzo si odradio. A sto je brzo.. Zasluzuje ocenu manj
  10. Ne. Baka duva. Ja ne. Neko se rodi takav, neko onakav, a neko ovakav. Neko umre i ne zna sve ovo, i ono.. Neko samo.. Kaze i misli ono sto kaze, kako rece Ixi.
  11. Amortizere nisi menjao.. Pih.. Salim se.. Nisam znao da je moguce. Ovako.. ..moguce. Komplimenti, komplimenti.. Nista drugo. Svaka ti dala, pizzu.. Mislim u pizzeriji, naravno.. Zadovoljan.
  12. Da sa strane.. A na haubi.. Gore, blize soferki, sa obe strane.. Ma uradi kako ti mislis.. Video sam da znas. Imas slobodu od mene..
  13. Nejasno mi je, ipak.. Imam na soferki i dole, na nogama, a napred nista.. To gore-dole, levo-desno.. Ide preko sajle, valjda.. Nesto mi tu ne stima.
  14. Pa hocu te felne i te resetkice.. Bas kao sto sam i rekao.. Boja moze crna, ako te ne mrzi.. Boja auta. Felne, onda, isto crne.. I bez uzvicnika molicu lepo.. Dakle.. 1 Felne 2 Boja 3 Resetkice..
  15. Svaka cast.. Recimo.. Felnice neke .. Petokrake sa uskim kracima, moze i duplim.. I na primer.. resetkice sa strane, mozda i na haubi, kao ajkula look.. E da.. I ako mozes i amortizere da mi zamenis.. Prazni su.. :mellow:
  16. Svidja mi se.. Da izadje iz fabrike ovakav. Ceo. Sve niklovano, hromirano.. Platinasto.. Titan.. Jako.. Sve! Ne govorim o sasiji.. Jednom napravljeno.. Da traje. I.. tacka.
  17. Cuje se i Jagodinkin glas... Lep osmeh.. Mada.. U filmu se i nije nesto bas.. Smejala.. Komplimenti za dosetku.. Babic.
  18. Ma pisi sta bilo.. Kad vec ne mozemo da resimo, resim.. Da bar.. Pricamo.. Mozda se nesto i .. Pojavi.. Samo od sebe.. (resavao sam i ja zadatke iz otpornosti..) Mada.. Ljilja rece ''Inteligentan''.. Verovatno i jesam, ali pametan, izgleda.. Nisam. Video sam skoro jednu opaku OSMICU.. Slovenac neki,, Velliko zlo..
  19. Jesam. Trenutno nezaposlen. Ima vremena, mladi smo mi.. Sta ima, Ixi?
  20. Bravo.. Cekao sam takve odgovore..