Zverco

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zverco

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Sasa
  • Automobil
    Kocic
  1. Dobro, dosta je bilo. Salio sam se sa vama. Ne pada mi na pamet da kupujem Bemvejca, sada ni u dogledno vreme jer Znacku Alfa Romea ne bi trebao nikad da zamenim drugim proizvodjacem. Da imam Alfu i prezadovoljan sam kompletnom uslugom sa njene strane. :dance3:
  2. Da znas da plinska boca ima elegantniju liniju od te trojke. :D Plin...pfff! Aj uzdravlje!
  3. Imam burazera u Nemackoj. Tamo su delovi tj. odrzavanje Alfa romea nenormalno skupi. Pametan nemacki narod pa cuva svoju industriju.
  4. Eto, pa to ti i pricam! A da trosi manje to nije tacno. Dok od tvog auta ne bi se reklo. ;)
  5. Evo skontao sam da je trenutno najbolje resenje Alfa 156 jtd. Za 2500-3000 evra moze da se nabavi dobra 2001-02 god. Toliko otprilike pa i vise kosta Bmw trojka iz devedesetih. Cena ne moze da spadne vise od hiljadu evra za pet godina. A i Bmw-u ce sigurno da padne toliko a dobijam noviji auto koji manje trosi i lepsi je. Zar ne?
  6. Nemoj da se ljutis ali ja nikad ne bi uzeo taj tvoj bmw umesto 156-ice. Imao sam prilike da se vozim u oba modela i bmw je smesan u poredjenju. A to sto cena pada nije bitno jer zasto bi prodavao auto za tri godine?
  7. Auuuuu, sad sam uporedjivao na polovnim automobilima seriju 3 od 2004 pa nagore i Alfu 159 iz istog perioda. Pa ovo je neverovatno koliko je Alfa lepa! Cista perverzija! :preved: Bmw je nekako neotesan. Ma oko mi ga ne vata, sto bi se reklo. Definitivno cu Alficu da pazarim! Koooolko je doooobra!!!!!! Hvala puno na savetima.
  8. U pravu si E46 ne moze da se poredi sa 159. jer je stariji. 156-ica je sa njim u rangu koja je opet lepsa spolja i iznutra, ali je Bmw duplo skuplji. Nemoguce je da je duplo bolji. Mislim da cu ja da ispadnem glup ako se odlucim za Bmw-a?
  9. Ali zasto? Koliko vidim da je Alfa daleko lepsa i sa vise opreme od Bmw-a otprilike iste cene. S tim sto je Bmw stariji po generaciji od Alfe.
  10. Ja sam Sasa iz Leskovca. Jos uvek nisam vlasnik ikakvog automobila ali planiram da kupim nesto. Dvoumim se izmedju Bmw-a i Alfa romea. Konkretno neku seriju 3 ili Alfu 159. Povama bi verovatno trebao da uzmem Bmw-a. Kad bi ste mi rekli neki razlog zasto? Hvala!