roka79

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About roka79

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    roka roka
  • Lokacija
    Crna Gora
  • Automobil
    BMW 320d 110kw

Recent Profile Visitors

721 profile views
  1. Kod mene su sundjeri ispod tapacira bili odlijepljeni. U tome je bio problem.
  2. I meni se ta zajebancija opet pali posle par mjeseci, trap je komplet odradjen. Trenutno sam u Makedoniju i neki tip je probao da ponisti gresku i nista, kaze da je posao senzor ugla volana. Koja dijagnostika je za e46, 2003, 110kw, ima li neku oznaku koji program treba? Ovaj sad me majstoe cera da donesem taj senzor kao i jedan majstor prije njega, koji je dobio polovan senzor i nista nije uradio i vratio moj stari. Momak iz Bara Andrija Maljevic je za 5 min. napravio kalabraciju i rijesio problem. Koja je oznaka za taj program sto ga nemaju svi majstori?
  3. Bmw 320d, 110kw, 6 brzina, cep od ulja kao da zapekne tesko se odvija bas tesko i pusta po malo ulja. Od kad sam kupio auto vise od pola godine cep se ponasa isto. Auto radi ok trosi malo ulja. Citao sam na ovom forumu nesto oko pritiska u masini. Moze li to da bude zbog separatora uljnih para? Ulje filteri su promjenjeni osim tog separatora a na prvo paljenje izbacuje bijeli,plavi dim i ima cudan miris. Ako imate slicna iskustva pomagajte.
  4. Moze li da se ugradi neki prekidac pali gasi uz ovu kombinaciju?
  5. Izvlacis rijeci iz konteksta sve jedno tvoj problem. Kaze se koji krug vise ili vise krugova B) Rekoh moje iskustvo za gratsku voznju i otvoren put, tema je takva kakvaje.
  6. Svak se kurci sa svojim alatom. Prica je o grstskoj voznji, a bord laze pa laze.Zamisli zivim u gardu dje je 1.2.3. zakon moze i 5. i 6. i ne spusta ispod 10L na 100km. Auto put je druga prica, grad je zakon ubica za potrosnju. Vozio sam otvoreni put oko 450km. pun rezervar, kazaljka od rezervara je bila daleko od polpvine prema fulu kad sam stigo a bord kaze 5.1L, kad sam preso jos 300km. gradske voznje sa istim punjenjem upalila se lampa za gorivo a bor kaze 6.5L. Meni se cini da ova masina 320d gradsku trosi koji litar vise a na otvoreno je banja.
  7. Kod mene 2003,320d,150ks. gradsku ispod 10L ne spusta, a na otvoreno skoro duplo manje trosi. Sa 325td. prelazio sam 130km. sa 10L. gradske voznje. Neka trosi bitno je da mete.
  8. Mozda nekom pomogne moje iskustvo sa DSC. Podjem do Skadra kupim dvije gume 16,205,55, zimske michelin alpina auto ne mrda ludilo. Dan posle pali se DSC, gore dvije lampice na instrument tabli. Podjem u jedan servis nisa, taj me salje na dijagnostiku jer nema program za moj bmw. Podjem kod drugog servisera njegova dijagnostika kaze posao senzor ugla volana nabavi taj dio. Uzmem polovni dio ponesm majstoru nedje oko dva sata posle podne i radi ga do pet pa kaze sutra dodji. Dodjem sutra oko cetri cekam do pet opet nista nije uradio, kaze da polovni ne valja pa je vratio stari naplati dijagnosti
  9. BMW 325td, 85kw, 93. Ovaj sam vozio 7 godina dobro se pokazao.
  10. BMW 320d, 110kw, 2003. Vozim ga nekih mjesec dana za sad mi ne izgleda lose a vrijeme ce pokazati kakav je. Losa kamera bice i boljih slika.
  11. Pozdrav iz Crne Gore vozim BMW 320d 110kw 2003 god.