nesaE30

Members
  • Content Count

    143
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About nesaE30

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 01/30/1987

Profile Information

  • Ime i prezime
    nebojsa stanacev
  • Automobil
    bmw 320i e30

Recent Profile Visitors

1001 profile views
  1. nesaE30

    Pozdrav

    Ljudi,hvala svima. Nisam ni predpostavio da bi to moglo da bude. Lupam glavu vec danima...
  2. nesaE30

    Pozdrav

    Imam pitanje za malo upucenije u tematiku. Naime pazario sam nedavno e34, m50. auto je stvarno dobar (da ga ne ureknem). Pre par dana je poceo da kada dam kontakt samo jednom zapisti,zvuk isti onom kao npr. Kada ne spustim rucnu. Na bordu ne pokazuje nikakvo obavestenje. Pod haubom je sve O.K. ne fali tecnosti i sl. U voznji vise nista ne obavestava. Znaci samo taj jedan kratak signal cim dam kontakt. Mozda je pitanje glupo,ovo mi je prva 34-ka. Hvala u napred.
  3. Nemam pojma. Pitao sam mocnog portira ko je vlasnik,kaze firma. Mislim da ga drze na placu kao reklamu,posto vidim da imaju pretezno BMW vozila. Gre`ota da stoji tako. Mogli su bar neku tendu iznad njega da postave.
  4. Davno sam postavlao slike,izvinjavam se zbog male dimenzije, a i slikano je sa fiksnim telefonom. Ali vidi se poenta. M3,slikan pre neki dan, u Borci pored Metroa. Auto plac bavaria,tako nekako. Vidi se sa puta...
  5. pozdrv svima. Trebalo bi da zamenim antifriz na autu,moe li neko da mi objasni postupak ispustanja starog iz sistema. Najvise me zanima postoje li negde na motoru cepovi za ispustanje,i gde se nalaze. U pitanju je kocka M20B20. Hvala unapred!
  6. ma neki poznanik ga prodaje,frka mu za kes,navodno je auto u fulu. trazi 500 e. za njega. kontao sam da ga uzmem,mada posle vasih iskustava... bolje 500 u kockalonea... Hvala svima!
  7. Da li neko ima iskustva sa ovim autom? `93 god. Benzinac. Pocinkovan lim,servo,klima,centralna,podizaci... neka iskustva? Hvala.
  8. Hvala momci,malo kasnim sa odgovorima,selidba je u toku...resen problem konacno,uzeo mi majstor crvenu. Promenuo mi neke otpornike,tranzistore i sta ti ja znam vec... Uglavnom satic je proradio. Sad me nervira sto mi pokazuje temp. ispod polovine,negde izmedju polovine i druge crtice. Menjao sam davac posto sam prvo na njega posumnjao,da li je moguce da zbog njega ``laze`` sat,i koji bi tacno trebao da ubacim? Ovaj sam uzeo u BMW centru,navodno kataloski. Da napomenem,pre problema sa temp. sat je bio na polovini,u voznji.
  9. zna li neko koji je najjednostavniji nacin da iskljucim benz. pumpu? Riknuo mi nepovratni ventil pod haubom pa smrducka,a svakako se kotrlja i pali na plin... E30 M20B20
  10. do jaja!! Samo sa foruma ne bi se nakupilo 10 auta,na zalost...
  11. images ho photo uploadingsting evo konkretnog problema.
  12. Danas tesko da cu stici,sutra cu svakako do elektricara,ako nista ne odradi javicu ti se. da se ne cimas bezveze ako moze da se uradi.
  13. Pozdrav svima. Vec neko vreme ``ratujem`` sa satom temperature,koji je prestao da radi. Menjao sam i satic,i onaj davac,gledao instalaciju,i nikako da provalim sta mu je,sve do juce kada sam ponovo raskupusao tablu,i vidim da je izgoreo neki otpornik ili jbm li ga sta je vec,ne razumem se u elektriku. Moje pitanje je da li to uopste ima veze sa saticem temperature? da znam da li da trazim drugi uzrok. Nisam siguran da li je to bilo tako pre nego sto sam uzeo auto. Svakako cu ga nositi sutra kod elektricara ako moze da ga spasi. Sad nisam siguran koji je otpornik po redu,posto ih ima 3-4 jedan