Miljan3

Members
  • Content Count

    215
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miljan3

  1. <object width="425" height="344"><param name="movie" value="

    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

    Da li neko zna sta se na kraju desilo sa ovim autom i gde je sada?

    Poznat mi taj GPower kit ;)

  2. Sad ce bit gotovo 5 godina od mog registrovanja na forumu pa da se javim malo :) Jedino sam poznao [Kick] od nas starih clanova/osnivaca nisam siguran ko je jos tu od ostalih? :)

    Nekoliko slika od 'novijeg' M3 :preved:

    http://imageshack.us/photo/my-images/94/m31q.jpg

    http://imageshack.us/photo/my-images/40/m35p.jpg

    http://imageshack.us/photo/my-images/412/m3m6.jpg

    http://imageshack.us/photo/my-images/850/m36.jpg

    Edit: Neda mi da postavim slike direktno nego samo link :huh:

  3. Ovome je pre nekoliko sedmica izgoreo auto na traci,a bio je uradjen bas stobi rekli perfect.Neki problem sa tune i sa gorivom i onda plus vatra kad se uhvatila moro je da bezi napolje a imo citavi protivpozarni sistem u autu,i on umjesto da ga upali on okreno na test poziciju i nije se ni upalio...Al ebiga osto je ziv kaze pravice drugo :lol:

  4. Zeleo bi da cestitam Novu Godinu i Bozicne praznike svim clanovima BMW Cluba Srbija! :) Zbog posla i putovanja nisam odavno bio na forumima ali nadamse da me se secaju neki od starijih clanova ;) :)

    Puno srece zdravlja para i BMW-ova u ovoj novoj 2009 :)

  5. Ovuda mi imamo 90% automatik auta i znam 100% iz licnog iskustva da ako ima problem sa ABS i Speed senzorima nece da salta....znam posto sam jednom rento nekog novog Dodge truck i isljucio mu speed senzor da mi ne broji milje :) kad ono auto ostalo u prvoj brzini i dzaba ne reaguje ni kad ga saltas rucno u 1 ili 2 sve isto samo sam imo prvu brzinu i rikverc....zato sredi ABS i ostale senzore pa onda diraj mjenjac :)

  6. pa ovaj ferrari nije ni na pola puta do crvenog polja !?

    ....salta ga lik na 5 soma a ima jos 3.5 ?!?!?! svasta

    Odakle znas gde ga je salto na koliko?

    Ferarri 360 modena nije nimalo brza u odnosu na auta u njenoj kategoriji ili cjeni bolje da kazem zato mi ovaj video nije nimalo cudo....

    Meni je jedan od najboljih prijatelja ovde imao 2001 porsche twin turbo i prosto smo se igrali sa modenama na auto putu...F430 je druga prica ali nije ni on preterano brz :preved:

    a ustvari modena ima 400ks i 275 torka i teska je 3200 pounds....to i nisu bas neke performanse :preved:

  7. Pa sta ako sve vide? Pogledaj samo na netu koliko ima snimaka sa strane gde su 1000x stroziji zakoni pa nikom nista.

    A bmw2002 bi mogo da proba neku najnoviju peticu i sedmicu da vozi na autoputu 120kmh :preved: pa to je kao da ja vozim moj bmw 50-60kmh

    +1

    sa novom 745 sam prosle sedmice preso oko 800-900 milja za nekolika dana i mogu samo da kazem da auto na nekih 150kmh plovi i ne osjetis da ide ikako a da ne govorim o kocenju i tako tim stvarima :preved:

    Zato se bas nekad pitam kako su kodnas mala ogranicenja za ovako ova novija auta...ovuda mozes rec po gradu je ogranicenje oko 70kmh i to je bas ok nije ni presporo ni prebrzo....a policija nesme da se k*rci i prelazi ovlastenja ko nasi posto ovde dobri advokati su bog i batina :preved:

  8. ...zaboravi !!! jos da dodam da je cena kontejnera skoro duplo skocila zbog cene nafte...

    ...veliki od 9m koji je bio 4500 sada je 7000 tako da...

    Odkad je to skocilo i kad je uopste bio 4.500??Ja sam motore slao za 500-600 dolara u ploce(HR) a auta za nemacku izlazilo bi oko 1800-2200 za dzipove i to da ga oni spakuju u konteneru i sa punim osiguranjem :lol:

  9. 3.07 bi trebo bit dobar taman je umjeren i za drag a i za top speed trke sa motorima :)

    Dolar pada nenormalno zato trosim sto vise da se nezadrzava puno :) Dokle je doslo kad sam neki dan spremio Audi A8L za njemacku i nov Mercedes ML 320 CDI za Banja Luku....ljudi iz Evrope kupuju njemacka auta u americi :)

  10. Kad cemo na 402...otkud znam, kad dodju prve trke, Avgust valjda. A neka merenja i slicno...e pa to ce se videti na trci, da ne bude merio ja pa slagao, ili nesto slicno...:)

    Cekam ovih dana i novi kardan, taman da ga uparim sa jacim setom kvacila i novim menjacem (stari je bio u maleru od pocetka, lezajevi pri kraju...), pa da zavrsimo sa mehanikom konacno.

    To je najbolje posto sa Dyno se moze uvjek manipulisat i uvjek ce bit onih koji nevjeruju,zato na 402m trap speed nikad nelaze :)

    Neki aftermarket kardan?I koji je prenos sada u diff?

  11. Bice da tu nije sto je u pitanju "upropasten" M3 nego sto je u pitanju mojM3.

    Da je vise ovako detaljno upropastenih bilo bi super...

    hahaha upropasten :D Da neko meni oce ovako upropastit svaki M3 sto sam imo ili imam :D

    Svaka cast 1.9 bar je uzivancija :D Kad planirate na 402m?