Miki_BMW

Members
  • Content Count

    1209
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miki_BMW

  1. К акво је уље LIQUI MOLY?
    Јесу ли Mann и Bosch ок филтери...и какви су FEBI,то нека нижа класа??

    Ja sipam od kad sam uzeo auto isključivo Liqui Moly, mislim da je oznaka Top Tech 4100. Stvarno sam prezadovoljan, malo je skuplje, ali kao kažu da nema kopija (mada ko zna).


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. До је тачно 100%,мада и овде има пар ауто кућа(плацева) који догоне доста добре ауте!
     

    Na primer…?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. A golf valja? 2,0 tdi? [emoji23]

    Pa kako ne valja? Pravo auto [emoji23] ma sve u svemu sve se kvari, sve je potrošna roba i to je to.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Koje gume koriste ove barabe sto voze E46-ice sa po 3000 kubika i nose omega sat od 7888e na snizenju [emoji23] 
    Ziv sam Gliso, nego je forum bio umro nesto pa me  mrzelo da ulazim. Sada sam u potrazi za nekim novim meni zanimljivim autom. BMW, i AUDI su u igri. 
    Dugo sam se razmisljao da uzmem komsijin E90 320 SI M pack, od repera iLe, ali me strah za motor, delovi itd
    a sa druge strane voleo bih ponovo neki A5 kupe, samo dizel ovaj put i da je kvatrostadjone da useravam ove bembarose na semaforima kad krenu da se dzekiraju [emoji23] 

    Bolje ni ne pomišljaj na SI [emoji23]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Ja uzeo Savu Intensu UhP2 pre dve godine letnju, prosle zime uzeo zimske Eskimo HP2. Za te novce su sasvim ok gume, ništa wow, ali rade posao, pogotovo zimska koja je po snegu kopala i izlasio sam s njom na bas zajebanim usponima. Vozim auto star 17 godina, i bezveze mi je da bacam pare na neku premium gumu.
    A sto se tice crnih felni, meni licno je to top, i sam sam ofarbao svoje u crno, mada sve zavisi i od felne i od auta, ne moze svaka crna da stoji lepo po meni na svakom autu ili boji auta.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. Uu kakva retkost na našim putevima. Srećna kupovina. Pregledaj prvo motor, pa onda diži snagu, koliko znam, jako lako se digne na blizu 400 samo sa čipom, a to je već ozbiljna konjaža. Puno predjenih km želim bez kvarova.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. Pa pazi, trebaju mi kvake, neki delovi enterijera i štopka, mehanički mu za sad ništa ne treba, mehanici ću se posvetiti kad ide na farbanje. Tako da bih to nešto uzeo polovno, a nešto i novo.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. Hvala za info, i Bengvejac mi je napisao da se više isplati novo. Cimnuću par brojeva za ponude i uporediću sa Deltom.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. Sava se generalno relativno brzo jede. Pilot Sport, F1 Assymetric i slicno moze solidno da se djira po stazi mada je bolje imati set poseban za stazu, UUHP gumu ili semi slickove. Skup sport jebiga [emoji3]


    Baš tako, najbolje je poseban set samo za stazu. Ne boli glava [emoji3]

    Onda da kupim jednu savu za daily a da michelin prebacim za navak i trajace i 3 godine mozda ako idem 1 godisnje [emoji1]

    Kako god, samo idi, probaj, zabava ti je zagarantovana. [emoji3]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Znam da imas Pilot sport, bas smo pisali o tome na IG pre par meseci. To je po meni sasvim neka druga dimenzija civilne gume, koja je jako pogodna za stazu, pa mislim da se ne bi tolko pojele od jednog track day-a. Pa daaj, ja sam vozio Savu Intensu UHP2.[emoji23] Normalno je da će ih staza pojesti [emoji23]
    I da, za daily auto, poludnevna voznja je saaasvim dovoljna, celodnevni je već mučenje. Tri stinta po pola sata je sasvim ok. Za tri stinta sam odvozao ukupno 35 krugova, od kojih mi je svaki treći bio krug za hladjenje auta.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. Ja sam vozio svoj 118d e87 na Navaku prošle godine i preporučujem svakome. Nije auto za stazu, ali sam hteo da okusim stazu, pa sam poterao malo. Pre Navaka sam zamenio sve diskove i pločice, kočiono ulje i antifriz. Vozio sam civilnu gumu, i definitivno ih je staza pojela za 50%. Vozio sam nekih 70% mogućnosti auta i samog sebe, jer mi je bio prvi put, a i trebao sam tim istim autom da se vratim nazad kući, što je 480km. I da, semi slick je preko potreban za Navak. Neuporediva je ulica i staza. Ja sam se sa ovi slabašnim autom predobro izvozao na stazi, i definitivno ću opet otići opet, pa makar i sa istim autom. Jedini problem što ne mogu češće da vozam je put, jer tog dana treba da predjem 1000km, što i nije malo.


    Sent from my iPhone using Tapatalk