bembarakotrlja

Members
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About bembarakotrlja

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 07/25/1988

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bayerische Motoren Werke
  • Automobil
    E39 523i, Ford Windstar 3.7, Golf 3 1.9 TD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tesko da ces na forumu naci nekog vlasnika takvog auta da podeli iskustva. Takvi sada ili jedu biftek na racun preduzeca ili postuju slike na instagramu sa 10 riba na moru ili eventualno odmeravaju kvake :-) Opet majstori koji ih servisiraju, mucene duse, u ova krizna vremena moraju da rade dan-noc pa ni oni nemaju vremena za forum. Tako da, nazalost, tesko da ces dobiti konkretan odgovor iz prve ruke.
  2. Hahaha, evo ne verujem da sam medju vizit kartama nasao neki BREZON isto iz Indjije isto se time bavi. Ma bitno mi je da je neko to vec odradio i da je zadovoljan. Hvala svima u svakom slučaju, ako mi neko ne ponudi makar približno dobre felne kao moje onda ih budzim na ove zajebancije pa javljam kako, sta...
  3. E jbg, zaboravih da izmerim centralnu... Znas li brate gde to moze da se kupi, kod nekog strugara da se napravi po meri ili? I da li je to ok, mislim bezbedno i to?
  4. Dobio sam na poklon 4 gume i 4 felne borbet 17 7.5j et 47 5x112 od mercedesa, kupljene proslog leta nove... Nudio sam ih vrlo korektno u zamenu za felne za bmw e39 ali sam dobijao vrlo nekorektne odgovore... Kako god, interesuje me ima li resenja da se one postave na moj auto ? Pretpostavljam da je busiti glavcine glupo,ili neizvodljivo, da li mogu to distancerima da resim,zamenom glavcina...? Da li je uopste izvodljivo? Znam da je sve izvodljivo, ali, ono, bez da mora da se postavlja teorija relativiteta :)
  5. Da ima lepsih, boljih, skupljih auta od tvog ima. Ali tvoj auto najvise cenim jer koliko vidim veliku vecinu sredjivanja si odradio sam, to je za respekt :)
  6. Bas sam navijao da odradis modifikaciju :) Jbg,ukusi su razliciti,ja volim da se trese asfalt,nekako mi je sinonim za bmw odmalena bio zvuk... Kapiram da ti je bitna estetika, i za to navijam da ti ispadne kako valja :)
  7. Hvala buraz. Juce evo sve normalno, jeste svetlela lampica,ali nikakve zajebancije, bas da iskoristimo priliku, povezli ga do nekog strucnjaka po preporuci, on poceo da prodaje maglu a nije ga ni prikacio na dijagnostiku,kao ne moze da se poveze,prica o vodenoj pumpi i ne znam ni sam o cemu... Rekoh vidimo se...
  8. Auto je citavo leto normalno radio, pre mesec dana ga smestio u garazu, povremeno odem da ga upalim i malo ispeglam, medjutim, EML lampica se se upalila i auto trokira, drma, gasi se, obrtaji brljave, sve dok ne postigne radnu temperaturu, posle toga sve najnormalnije. Nisam ga jos vodio na dijagnostiku, ne treba mi nauto pre proleca... Cisto me informativno interesuje koji je rac-ku ovaj EML i koliko je to kesh-a? BMW z4 m54B30.
  9. Koliko li je ovaj vozni park upisao bodova u gostima :D
  10. Apsolutno podrzavam :) Svi se mi trudimo da zaradimo lovu! Nije lako tek tako lopatom je presipati u auto,koliko god ga voleli. Jbg, ja obozavam svoj auto, al volim i kafanu i zene i armani... Treba stici, treba zaraditi za sve u ovo tesko doba :) Tim pre mu skidam kapu!
  11. Prava ali praaava RETKOST je da neko ulaze u auto sa stilom!!! Na tome ti skidam kapu! Opste je poznato da imati para ne znaci imati i stila, velika vecina napravi od svog auta cirkus. Ima i onih koji vole da sve bude kako je izaslo iz fabrike,dakle samo originalni delovi enterijera, njih stvarno postujem. Ali ovo je stvarno svaka sitnica uradjena za respekt, izlazi iz okvira fabrickog, sve je odradjeno sa neverovatnim ukusom,stilom i idejom. Za ovakav auto se kaze da je unikat!
  12. Vrlo korektan auto! Nemam zamerki :D Osim zutih migavaca i felni,ali to je samo stvar ukusa.... Za te pare je 80% leseva u raspadu.
  13. Ovaj deo za potrosnju je namerno crven,da privlaci paznju ? :D