Proximus

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Proximus

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Proximus
  • Automobil
    BMW E90
  1. evo nekih novosti kod mene :) blackline shtopovi i led 6000k dnevna svijetla
  2. hvala hvala :e30: nasao sam na jednom stranom forumu, ista boja, isti tockovi, i detalji koje ja zelim staviti pozadi (blackline i hromirani izduv) vasa misljenja? meni je razlika u shtopovima nebo/zemlja :)
  3. ima i ovakva ali bih ja prije skroz koznu
  4. hvala, ne mora do penzije dosta je 5 god pa ce se uzet F30 :)
  5. nosio je prstenje prethodni vlasnik, provjerio sam naravno kilometrazu u Voli Motors / to je kod nas u CG oficialni BMW distributer i sve je kako pise... i ja sam kad sam kupovao pomislio isto sto i vi :)
  6. moja trenutna pohabana : planu je orginalna e90 skracena kozna rucica sa hromiranim prstenom na dnu da je uparim sa novim volanom, nikako M jer nemam nista M na autu... evo slika sa jednog stranog foruma
  7. sledece na spisku prepravki je sportska kozna skracena rucica:
  8. evo i par novih slika nakon uspjesno odradjenog posla :)
  9. danas fin dan, i iskoristio sam ga za zamjenu volana... kupio sam na aukciji na britanskom ebay za nestvarno malo para, mogao bih reci glanc nov volan sa e90 restajlinga 2010 god. presao samo 20k milja sa njim lik... prodao ga je zbog ugradnje m alakntara volana evo slika volana: napravio sam i par dok sam radio: evo i slika starog (da vidite zasto sam mjenjao):
  10. vozio ga je lik sa puno prstenja na obije ruke :)
  11. Pozdrav svim clanovima foruma, da predstavim i ja moj novi auto kupljen prije mjesec i nesto... BMW e90 320d, 120kw/163ks, M47 motor, dynamics + advantage paket, boja sparkling graphite, enterijer bruseni aluminium i koza bezh dakota, tockovi elipsoid spoke 162 - 18" pozadi 8.5 a naprijed 8 jota. Od opreme bih pomeniuo jos i sportsko vjesanje, sportski kozni volan i sicevi, adaptivni xenoni, senzori za kisu i light paket... Auto je garaziran, redovno servisiran i odlicno ocuvan. Godište 12/05 i presao je samo 130k.. evo par slika Planovi za neku moju licnu doradicu su: - zamjena
  12. kako si zadovoljan chipom? jeli koliko zivlje auto? jel osjecas neku ustedu u gorivu? i na kraju koja je cijena za chipovanje e90?
  13. Pozdrav svima! Zovem se Martin, bavim se grafickim dizajnom i uskoro cu pazariti svoj prvi BMW. Radi se o 318d e90 modelu. mislim da bi hederu foruma dobro doslo osvjezenje, mogu vam pomoci po tom pitanju i odraditi nesto dobro u fotoshopu ako zelite.. :e30: