dejan_ns

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dejan_ns

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dejan Jokic
  • Automobil
    e46 320d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zovi nekog strugara da ih izvadi, ako ne uspe moras skidati glavu. Nije uopste jeftina investicija, uzimaju po 100eur za vadjenje grejaca. Moj savet, ne diraj nista, pali taj i bez grejaca. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  2. @vranjin Imas li ti neki modul za to i koliko para je? Moze da pali i maglenke u isto vreme, tim bolje. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  3. Znaci da od kutije sa osiguracima spojim poziciono i kabinsko svetlo? Naravno sa diodom da ne pusta struju u oba smera (tj da se ne pali kabinsko kad mi rade kratka svetla). Nee auto pobrljaviti ili nesto? Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  4. Pozdrav svima. Trazio sam temu ali ne mogu nigde da nadjem. Imam e46 sa angel eyes prstenovima. Moze li se ikako namestiti da se prilikom otkljucavanja auta pale prstenovi umesto zmigavaca? Citao sam po stranim forumima da se prstenovi spoje sa kabinskim svetlom pa ce se paliti. Po nekoj mojoj logici, onda ce i kabinsko svetlo raditi cim su mi ukljucena svetla? Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  5. Ne moze vise tako, po novom pravilniku moras dobiti odobrenje od uvoznika da izvrsis prepravku vozila koji god drugi motor da ubacujes. Primer: Vozis e46 316i, i hoces da ubacis motor iz 320i, tebi takodje treba potvrda od uvoznika iako je taj motor fabricki isao u e46.
  6. Ti si ugovor pravio na osnovu ovlascenja, a ako je to ovlascenje povuceno, tj. napravljen je njen opoziv, nisi ga mogao prevesti. Posto vidim da si preveo auto na sebe, ovlascenje nije povuceno, ili jeste ali naknadno.
  7. Sjajno izgleda, stopovi kao moji... :) Eto meni ideje za prolece. :)
  8. Covece nemoj da bacas pare, uzmi sam foliju i zalepi, uzmes obican fen za kosu i uradis. Najveci problem je skinuti lajsne, onda znas kako je jednostavno... ;)
  9. Ne treba nista da smirglas, samo izvadi te plastike i presvuci folijom. Tako sam ja kod sebe uradio i super je ispalo. Slikacu kasnije pa cu postaviti slike.
  10. Izvinjavam se unapred sto ne mogu da editujem post i ne mogu da postavim oglas jer imam malo postova. :) Ako nekog interesuje prodajem moje celicne felne s auta (aluminijumske su u stvari, ali izgledaju kao celicne), sa cetiri extra ocuvane 4 gume 195/65 m+s i cetiri ratkapne. Ako je protiv pravila foruma, obrisite mi post.
  11. Uradio sam onaj tzv LED test instrument table, svaka lampica sija prilikom testa... Videcu za taj displej od klime, moram prvo krov da presvlacim i neke felne pa ako ostane love cucemo se. ;)
  12. Ne svetli grejac na tabli, niti check... Problem sa grejacima nece biti resavan, ujutru pali kao mina, dok ne pravi problem necu nista rastavljati. Koja je cena displeja ako se odlucim?
  13. Sjajno, nemam zamerku. :) Takodje imam xenone ali bez ponistivaca i prikazuje mi gresku samo dok su svetla ugasena, cim upalim farove greska se izgubi. Koliko si platio prstenove i jel komplikovana ugradnja?