Zeljko80

Members
  • Content Count

    133
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zeljko80

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Željko Radočaj
  • Automobil
    BMW 320i E30
  1. Pozdrav, dobro dosao i sto pre da ti se ostvari zelja! ;)
  2. Hvala! Tako sam i ja kontao, samo nisam bio 100% siguran. Dobosi jesu malo pojedeni, ne znam tacno koja je mera. Rucna je dobra, a vidim da je leva sajla cak manje naspanovana nego desna sto govori da je levi dobos onda manje potrosen od desnog, tako da nesto mislim da nije do dobosa. Presao sam oko 3000 km od zamene pakni i mislim da su legle dobro. Kad je majstor nedavno menjao cilindar, pitao sam kakve su pakne, kaze tek liznute. Mada, novi dobosi bi svakako dobro dosli. Koja im je sad cena, novi naravno?
  3. Auu kako bih voleo da dodjem, NS mi je relativno blizu :-), al' ne znam hocu li moci zbog posla :-(
  4. Da jos dodam, problem mi je taj sto mi levi zadnji slabije koci (36 %) u odnosu na desni na noznoj, dok je na rucnoj jednaka sila. Na prednjim je takodje sila priblizno jednaka. Nazad (dobos kocnice) su nove pakne. E sad, pre nekoliko meseci mi je procurio zadnji levi kocioni cilindar. Nije bilo novog, pa mi je majstor postavio drugi polovan. Dal' bi to mogao biti uzrok slabijeg kocenja ili je nesto drugo? Potrebno misljenje strucnjaka za kockicu (CasperBg i ostalih). ;)
  5. Ako bi neko mogao da napise dal' je bitan redosled odzracivanja kocnica po tockovima na kockici (320i E30, nema ABS) i ako jeste kojim bi redom trebalo ici?
  6. :) :) :) M3 :) :) :) Steta samo sto na snimku nema "rezanja" iz auspuha!