inscriptible

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by inscriptible

  1. Hvala na odgovoru, razmotricemo 😁
  2. Imam jedno pitanje u vezi paljenja e46. Mislim da imam problem ali ne znam šta može da predstavlja problem. Kad krenem ujutru na posao, auto pali na pola kljuca hladan, i kad je vruć pali jos bolje ali recimo odem na posao u 9h, sljakam do 5, i kad ga kresnem u 5 zavergla dugo, mozda celih 5 sekundi i kad sutra ujutru krenem opet na posao opet upali iz cuga. Da napomenem da se auto vozi uglavnom po gradu, posao, kuca, relacija 10 km u oba pravca. Ne verujem da su grejaci u pitanju jer ujutru upali bolje nego u 5, da je akumulator los, ujutru bi pravio vise problema nego pri povratku sa posla.
  3. Hvala najlepše na odgovoru i slici. Mnogo si mi pomogao. Da li neko zna koliko to moze da kosta i šta ljudi rade kad im dijagnostika očita ovu grešku. Nema nikakve greške na tabli ali greška se uvek očita na laptopu.
  4. Imam jedno pitanje drugari. Nisam do sad postavljao pitanja samo sam vas čitao. Imam e46 320d 136hp i stavio sam ga na dijagnostiku, izbacio mi je gresku dodatnog grejača. Da li je neko imao taj problem i da li zna o čemu se radi. Bio bih veoma zahvalan kada bi mi neko rekao nešto ukratko u čemu je problem i gde se nalazi taj dodatni grejač.
  5. Trazim vase misljenje a ne istoriju... Kapiras ?
  6. Sta mislite o ovom ulju za bmw e46, castrol magnatec 5w40 fully synthetic ?
  7. Znam tačno gde je, stalno prolazim tu. Hvala ti puno! ;)
  8. Da li neko zna koliko se kreće cena grejača za bmw 320 d e46 i gde mogu da se kupe u Nisu? Mislim da mi 2 ne rade a on i dalje pali na minus samo duze vergla.
  9. Da se predstavim, zovem se Mladen Jankovic iz Nisa sam i od pre 5-6 meseci sam vlasnik bmw e46 320 d . :D