m-fan

Members
  • Content Count

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by m-fan

  1. Ja sam imao isti problem sa prozorom na 120d ali je bio konstantan i rešio sam ga zamenom modula sa leve strane ispod table! A air bag lampicu mi rešio elektronicar dok je čekao da nađem modul
  2. m-fan

    Bmw e39

    To je d4 a ne euro4 ne znam tacno ali ima neke razlike a sigurno ne moze da bude euro4 eventualno euro3
  3. Probacu sutra ! Hvala puno na pomoci !
  4. Jel znas kako ? Putem dijagnostikapretpostavljam al koje ?
  5. Drugari imam problem na mom km satu koji na autu (BMW 530 d automatic) ne radi mi spoljna temperatura i nivo goriva u rezervoaru i ja uzmem od drugara koji rastura tablu od manuelnog i sve mi radi osim abs i lampice od automatskog menjača ( fizicki postoje u tabli prnds) ali uopšte ih nepali . Da li treba nesto na dijagnostici iskodirati ili jednostavno ne može da se napravi!
  6. Imam i ja jedno pitanje vezano za senzor spoljne temperature kapiram da klima ne radi kako treba bez njega i rešim da ga zamenim . Kupim senzor povezem ali nista na tabli idalje -40 probam moj senzor na drugi auto radi sta bi moglo da bude jel ima neko neku ideju?
  7. Ili stavi stiker sa logom bmw ja sam na e34 tako uradio
  8. m-fan

    Oglasi

    Glas za 3.0d ja sam prezadovoljan sa njim i ako nisam bio ljubitelj dizela
  9. m-fan

    Oglasi

    3.0 d dok ga nisam imao uvek sam tvrdio dizel nikad ali sad samo 3.0d i jos steptronik menjac uzivancija
  10. Imam problem sa mojim traktorcetom sve je normalno ali kad ga gasim ne ugasi se odmah nego odradi jos par taktova i to ne uvek ! Auto normalno ide ima uvek oko 20ak liara nafte filter zamenjen na predhodnom servisu pre nekih 5000 km ! Na dijagnostici nije izbacio nikakvu gresku !
  11. m-fan

    Nebo

    kupi lepak u spreju bocica je oko 700 dinara radi se slicno kao sa sintelonom a nema sanse da probije pa da se ocrta !
  12. i mene zanimaju plastike na pragovima mogu polovne u dobrom stanju a ako budes zvao bmw line okaci cenu :)
  13. Ja ga svaki dan vidjam na Belim Vodama cak mi se cine da tu i zivi! Lep auto !
  14. m-fan

    Oglasi

    prodavao ga vlasnik on ga je i uvezao i prodao ga za 1800 eura a felne nisu original kupljene su nove pre par godina a ovaj je verovatno kupio da ga preproda ! ali mu slabo ide preprodaja ! Auto znam jer decko koji ga je uvezao je moja musterija u perionici nije nista specijalno cak za moj ukus se previse dere mnogo je visok sa ovim tockovima a i stanje nije neko narocito !
  15. A da probas da malo kedere kroz koje ide prozor podmazes silikonom vremenom se osuse pa prozor teze ide i kad uspori bimetal u motoru ga ugasi jel oseti veliki otpor pa da spreci crkavanje motora ! Isti problem sam imao na kocki i tako sam ga resio !
  16. Meni je Casper radio pre dve godine na e30 i dan danas stoje kao prvog dana EXTRA ! Radio je i mojim drugarima i svima je super ispalo a cena je vise nego prihvatljiva a ovi kometari mi zaista ne lice na Caspera koji je uvek ok i spreman da pomogne !
  17. a da nije mozda problem sa masom ili stalnog plusa na dzeku motora brisaca ako ostaju tu gde ih iskljucis ! Ispitaj probnom lampicom mozda je neka zica u prekidu !
  18. Naravno sve preporuke saradjivali nekoliko puta i cak sam neke sitnice dobio na poklon :)
  19. Pa vidis da ga je neki sivonja vratio iz 4 u 1 ! Kako li je to zazvucalo samo da mi je znati ?
  20. Kad se pojavio e36 reklamiran je kao auto sa idaelnom raspodelom mase od 50:50 koliko se secam ! I to je bio prvi bmw sa takvim rasporedom mase
  21. Bas dobra ideja sad samo da nadjem oprugice :)
  22. Bice da je do farova pa nije lepo video sta je ispustio iz motora :)
  23. Iz Beograda sam ! Za nesto preko 5000 km koliko sam presao sa njim morao bi potrositi malo vise vode ako je pomesao pretpostavljam a meni se u posudi nije pomerio nivo nimalo! Auto ide kao raketa kaoi bilo koji drugi 3,0d nema nista u voznji da se primeti ne gusi se nema knedlu radio je skoro 2 sata u mestu ne naduvava creva ! Mozda se on samo istripovao kao sto napisa Cuckov! Ne znam ni sam ubacio mi je crv sumnje ! Posto u utorak idem na put vozicu ga po gradu i vise nego sto treba ne bili pokazao nesto ako sve bude ok idem sa njim pa sta mu bog da ...
  24. Kupio ulje u Vag auto prodavnica auto delova blizu mene ! A sta znam sto magantec mislio sam da je to ok!Sad sam opet uzeo isto ulje samo kod drugog prodavca uzeo sam u Gazela komercu! Dobro sto se kolicine ulja tice to je ok ostalo je 200 do 300 gr od 7 litre to je to!
  25. Menjao kad sam ga tek uzeo i bilo je normalno! A sad sam menjao iz razloga sto treba da idem na neki dalji put pa rekoh da uradim mali servis i da ga pregledaju kad ono problem ! Sve ostalo je super osim te cudne tecnosti umesto ulja ! A da sipan Castrol magnatec da nije mozda ulje fals pa da tako neku reakciju ima ! Sutra cu da vidim da slikam tu tecnost ako nije otisla u bure ! Koliko ulja staje u motor sa filterom ?