Titjma

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Titjma

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 02/24/1990

Profile Information

  • Ime i prezime
    Titjma Tićma
  • Automobil
    BMW 320i e36
  • Interests
    BMW & DRIFT
  1. Titjma

    opruge

    Da ne bih otvarao novu temu.Treba da kupim crvene opruge od nekog lika pa me zanima kako mogu da znam da su original crvene tj da nisu samo farbane.
  2. Imam šper dif 3,45 koji je kad sam ga stavio bio ok (kad podignem auta, izbacim iz brzine, okrećem jedan točak i drugi ide u istom smeru.kada ubacim u brzinu ne mogu da okrećem ni jedan). pre neki dan dizao sam auto na dizalicu i onako probao da okrenem jedan točak dok je auto bio ubačen u neku brzinu drugi točak se vrteo u drugu stranu.Kako da rešim ovaj problem?
  3. Da li na motor m50 2.5 pasuju hidro podizači od m50 2.0 ?
  4. Jel nije problem da postavis skicu sa dimenzijama ako su iste za e36 ili nek postavi neko ko ima dimenziju bas za e36 ako su razlicite
  5. Pitam da li je to neko probao jer me zanima da li ventil može da izdrži taj pritisak.Znam da je pritisak plina u boci negde oko 6 bar ali ne znam koliki je pritisak u kočionom cilindru pa da ne dođe do curenja ili do pucanja, da ne bih izginuo negde eventualno uletim u neku vodu a "neznam se kupan" :) Veltil za plin je stalno zatvoren a kad dobije struju on otvori.Da li neko zna od čega mogu da uzmem el. mag. ventil koji je stalno otvoren a koad dobije struju da bude zatvoren i u koji mogu da ušrafim cev(holender od cevke)a da ne moram da pravim reducire zbog konusa.
  6. Znam da je stara tema ali ne bih da otvaram novu. Koliko je pouzdan ventil od plina i da li je neko probao?
  7. Jedan lik iz Niša može da spakuje postojeći dif (da šperuje) sa novim delovim.Čisto ako nekom treba.
  8. na podizače sam i mislio Nego jel ima neko pumpu na prodaju i koja je cena?
  9. Kad auto stoji duže od 2 sata i upalim ga lampica za ulje svetli još 5-6 sek. i čiji se ventili, čim se ugasi lampica i ventili prestanu da lupaju. Šta je problem?
  10. Jel zna neko gde mogu da kupim gumice za glavni cilindar za kvačilo ( cilindar je Fag - plastičan)."Sigurnost" Zrenjanin nema set za reparaciju gornjeg cilindra.
  11. Mislim da ti je lakše da kad ideš nizbrdo prebacuješ na neutralno, jer ako misliš da napraviš sistem da radi automatizivano trebaće ti dosta kg releja i isto toliko žica.Trebao bi da uzimaš signal od :senzora otvorenosti klapne, signal obrtaja motora, ručice menjača (da li je u brzini ili ne)i još nešto ako sam zaboravio