Goran RS

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Goran RS

  1. Pozdrav svima, Imam malo cudan problem sa paljenjem na svom 118D iz 2010. Naime, kada se vozi malo duze i kada su vrucine imam problem da upalim kola. Ubacim kljuc, kontakt ima, radio, svijetla, sve ok ali kada pritisnem start nista se ne desava. Sacekam pola sata, sat, probam ponovo i upali iz prve. Opet, to se samo desava u ljetnom periodu kada su vrucine i kada vozim malo duze. Akumulator zamjenio misleci da je do njega medjutim opet isto. Da li je neko imao slican problem?
  2. Goran RS

    120d

    Pa ja sam 180cm visok i bitno mi je da meni bude udobno, kupujem auto za sebe a ostali na zadnjoj klupi nek se stisnu ;) A da mi neko nesto kaze o iDrive-u, navigaciji, xenonima? Ako je taj iDrive ok sistem onda da uzmem sa tim a xenone, prstenove, da naknadno ubacim, ako nisu skupi?
  3. Goran RS

    120d

    pa obzirom da sam momak, za taj prostor mogu da zazmirim. Bitno je da po gradskoj voznji pozadi mogu da sjednu barem jos dvije osobe? A sto se tice iDrive (onaj dzojstik i ekran na instrument tabli), da mi kazes nesto vise o tome? Ne znam za sta da se opredjelim, da li da trazim onaj sa iDrivom ili sa xenon svjetlima, tacnije one sa prstenovima, angels aye, kako li se vec zovu?
  4. Goran RS

    120d

    koliko sam primjetio, stariji model 1-ca ima dvije razlicite navigacije, u stvari to se zove idrive sistem? mene zanima ona stara, sto se preklapa, sta mislite o tome, da li je to ok? inace hocu da kupim polovan 118d. Svidja mi se i idrive i xenon ali u paketu su skupi, ne mogu da se nadju, znaci ili ili. Idrive vs xenon, ako moze neki savjet? hvala
  5. Goran RS

    118d

    bas niko da napise nesto o 118d :mellow: imam jos dosta da pitam, navigacija, xenoni, itd itd ali valjda se neko javi
  6. Goran RS

    118d

    hahah, ne, slobodan strijelac sa punih 28 ;)
  7. Goran RS

    118d

    Planiram da kupim polovnog 118d iz Njemacke, onaj sa fejsliftingom sa 143 ks. Volio bih da mi bilo ko kaze iskustva sa ovim modelom ili generalno sa serijom 1. Zanima me kako to auto ide, da li ima dovoljno snage, da li je startan, potrosnja, bilo kakva info ce dobro doci. Posto znam da nije porodicno auto, da kazem da ni ja nisam porodican momak... ;) Hvala i pozdrav
  8. Pozdrav svima! Ja sam Goran, bosanac iz Republike Srpske. Uskoro kupujem bmw. Necu se ustrucavati da pitam za savjete a o detaljima u novoj temi i nadam se da cete mi pomoci. Zivjeli!