AndrejaM5

Members
  • Content Count

    1438
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AndrejaM5

  1. 'oćemo još slika! :)
  2. Vr' slike i kocke, crna 320i takođe izgleda vrhunski :)
  3. Izgleda odlično, još da mu staviš "hromirane" bubrege da se uklope uz lajsne na prozorima ili lajsne da ofarbaš u crno! Klasika je majka :)
  4. Vrhunski :) Jedva čekam nastavak radova.
  5. Prelepa je kocka :dance3: Što se tiče ubrzanja, IS ima manje kubika i njutnmetara ali za ubrzanje su bitni konji i težina, makar na papiru je sve na strani IS-a.
  6. Aa, nema, skockao Urke petardu samo tako :preved:
  7. A jebiga, pa šta bi sa onim "UVEK smo tu"? :pilot:
  8. Preporučujem SVIMA da odgledaju ovaj matori ali ODLIČAN snimak, kome bude nejasno posle gledanja, nek' batali automobile :P
  9. Pristupam forumu preko Google Chrome-a i neće da me zapamti kad se logujem, čekirao ja ono "Remember me" ili ne. Na drugim sajtovima nemam taj problem.
  10. Pola forumaša ovog foruma je i na BJBikers :D Što se tiče teme, ovaj forum funkcioniše ovako od osnivanja, ne vidim zašto biste sad izmišljali toplu vodu. Ako vam je dosadno na poslu pa ubijate vreme na forumu, gledajte da to ne utiče na ostale.
  11. Nije namenjen australijskom tržištu, napravljen je jedan iz zezancije, nije džabe predstavljen PRVOG APRILA :)
  12. :e30: je neprevaziđena <3
  13. Jawa se prodaje, kupio sam pre dvadesetak dana traktor, Yamahu XT600 2KF, jedan cilindar, 45ks... Sad sam spreman za apokalipsu, samo neke enduro gumice da nabacim B)
  14. Haha, kakva koincidencija, BMW i Alfa su mi dve omiljene marke automobila :D
  15. Nisam znao da sme da se kači pornjava na YouTube! :e30:
  16. Al ga zakomplikovaste... Može da se uradi atest za cevasti ram koliko se sećam (čitao sam dosta ranije o kit automobilima), oslanjanje ne sme biti home made, što po njihovoj logici znači da je bolje staviti ogibljenje od Yuga ili Stojadina nego sam da napraviš (teška glupost). I taj atest ne bi trebao da bude toliko skup. Verujem da je isto za upravljački sistem mada nisam siguran, jedan od uslova je da se volan sam vraća u normalan položaj kad ga pustiš u toku vožnje... Najjeftinije ti je da praviš Lotus Super Seven repliku, bar što se rama tiče, najbolje bi bilo da nađeš motor i prenos, d
  17. Čudno jeste i meni (samo sam čekao da se neko oglasi), u pitanju je original Alpina, a gde su originalni prednji spojler i sajtne, pojma nemam.
  18. http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f00250/03.jpg Evo neka slika od iznad, da budu ovakve, a ne hromirane... Možda i "bubrezi" da budu crni.
  19. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1234603580485.2037554.1091060422&type=3&l=b540b6529c Inače, evo slika od prošle godine, mada vozni park se dosta promenio... Kad bi se ekipa otvorila za foto-aparat pa da napravimo neki foto sešn, spotić i slično, 'de bi nam kraj bio :P
  20. Maxa, mislim da ti je dovoljna informacija da taj auto još uvek vuče prikolicu bez problema :)
  21. Uski štop je keva, ne diraj ništa ;) Jesi razmišljao o shadowline lajsnama?