trizex

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About trizex

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 02/15/1988

Profile Information

  • Ime i prezime
    Ajdara
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    E34 530i
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?app=forums&module=forums&section=findpost&pid=253493
  1. Malo osvjezenje teme, svasta se izdesavalo, doradilo more nekih sitnica, nekih krupnijih gluposti, highlightsi bi bili ucesce na street raceu 402m prije par mjeseci Najbolje vrijeme auta 16.3, fabrika kaze 16.2, ja zadovoljan :D Nekih mjesec dana kasnije, dihtung glave je odlucio da ne saradjuje vise, pa je glava morala da ide dole. Nisam mu dao da se pregrije, pa srecom doticna nije pukla nigdje, hidrotest i ravnanje, spremna za montazu iiiiii...problem. Jedna od karika je pukla i probila mi klip, i booog zna otkad je to tako bilo, auto radio savrseno, stublina neostecena, zivio BMW!!!!
  2. Malo mi izgledaju te gume kao baloni, koji su profil?
  3. Dobro izgleda, od cega je? Iz dva dijela koliko vidim?
  4. E jebiga druze, bas mi je krivo vidjeti ovo, i potpuno znam kako ti je, istu skolu sam prosao, frisko sredjen i spakovan auto unisten na parkingu, takodjer zadnji lijevi kraj, a ja ni kriv ni duzan. Druga skoljka, alat u ruke, i prepakuj sve ispocetka, sto vjerujem da je i tebi plan. Glavu gore, samo treba volje i opet ce biti i bolja. :preved:
  5. Zato si ti poceo prije nas da ih jedes, ti ces nam biti zvijezda vodilja :dance3: p.s. dobre su mi dizne ipak, suve ko barut :) :preved:
  6. Ma od jaguara cemo mi Boki, kad vec jedemo govna, da ih jedemo u stilu :preved: hahahah
  7. Taman jedan tebi, i jedan meni :D
  8. Vidjen u prolazu, lijepa bembara :dance3:
  9. Jedan sasvim obican dan i malo nereda u kabini :) Napokon sam rijesii nesto sto me vec godinu dana izludjivalo, sto mi ne radi check control dugme na instrument tabli i ne mogu jezik da promijenim borda/table :) prekid u instrument tabli samoj bio, malo lemilice i voila, napokon imam upozorenja na engleskom :D
  10. Kod mene je fabrika, 5spd manual, diff 3.64 LSD, u mom slucaju problem je bila plejada neispravnih dijelova na jako zapustenom autu, nabrojacu cega se sjecam :) neispravan regulator pritiska goriva, prljave dizne, ostecena guma usisa izmedju protokomjera i klapne gasa (all rijeseno thnx to stuntersm :preved:), sredjen protokomjer i ispravan senzor temp na njemu, svijecice, razvodna kapa, i ko zna da li sam jos ponesto propustio. Povrh svega toga, svi senzori prekontrolisani vise puta da rade u pravilnom rasponu kako je zamisljeno, redovno odrzavanje tipa svih filtera, ulja itd. msm da ne treb
  11. p.s. da dodam malo ulja na vatru :) napokon se ponasa kako dolikuje, potrosnja je mizerna sada
  12. Thnx guys. Sto kaze Miki, sad napokon! i ide bas kako treba, prezadovoljan sam. Legao je i sekvent pred par dana, razlika je strasna :preved: @kait javi se kad u prolazu :e30:
  13. Sad kad gledam ovako , u pravu si, dosta bolje izgleda bez tih plastika :)
  14. Jebiga, makar se trud isplatio, izgleda vrhunski. Jesi napravio i one dvije plastike sto pokrivaju branik, od tog zender nastavka pa do tablice, da "popune" to udubljenje?