IgorNS

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IgorNS

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Igor Bodor
  • Automobil
    bmw 318is

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Izvini sto nisam ranije odgovorio, nisam video uopste da si mi poslao poruku.

  2. Jesam, zainteresovan sam.

    koliko para i odakle si?

    Trebalo bi mi sve komplet, znaci voleo bih da ubacim u svoju kocku.

    Hvala

  3. Imam ja druze m20b20 extra stanje sa papirima jos je u autu moze da se proba ako si jos uvek zainteresovan

  4. IgorNS

    Filter za ulje

    Pozdrav svima, imam problem sa kolima, u pitaju je 1800cc m10 motor, kockica E30. Pri paljenju auta desi se da mi se odvrne filter za ulje I ispadne ona gumica sto se nalazi u filteru. Probao sam da zamenim filter do sada sam promenio 3 filtera I isto se desava, znaci ne desava se stalno ali se desava... Filter je dobro zavrnut tako da ne znam sta se desava, kao da ima neki ogroman pritisak pa se to desi. Sta vi mislite? Hvala
  5. Pozdrav, da li ima neka posebna oznaka za ulje koje se stavlja za kvacilo u Bmw E30? Hvala
  6. Karburator je skinut sa BMW E30, 1600cc, 66kw, 1986 godiste, na karburatoru pise etronic, mislim da je elektronski bez kompa. :)
  7. Pozdrav, e ovako kupio sam auto pre nekih pola godina BMW E30 318is, nisam se nesto razumeo oko kola kad sam kupovao auto pa nisam ni znao sta "is" znaci, sad sam se malo vise uputio oko toga pa znam po nesto ( ne bas najbolje, ali po nesto :D ), medjutim auto koji sam kupio je nekada bio "is"(ajnspric) ali su ga prebacili na karburator, stavili su mu neki jednogrli karburator, majstor kaze da je od opel kadet-a, nego nabavio sam originalan BMW-ov dvogrli karburator sa sve usisnom granom ali imam problem oko sauga, na tom karburatoru je elektronski saug, i nemam predstavu kako bi to moglo da
  8. IgorNS

    Plasticar

    A da znaci zalepio mi je vezni lim, i napravio jedan nosac na faru i naplatio mi 11000din ;-)
  9. IgorNS

    Plasticar

    Ja bas i nemam lepo iskustvo sa tim na Bulevaru Evrope, pre bmw-a sam vozio golfa 3 vezni lim mi je bio pukao ( vezni lim kod golfa je plastican :-P ) odneo sam kod njih da mi urade to kao prvo uradjeno je katastrofa, da sam lepio super lepkom bolje bi bilo, a kao drugo jako su arogantni i bezobrazni, mislim da bi trebali da budu fini i pristojni prema ljudima koji im daju pare. Ali dobro to je samo moje misljenje i iskustvo sa njima, zato bih voleo da nadjem nekog drugog da mi uradi na bmw-u te plastike. ;-)
  10. IgorNS

    Plasticar

    Pozdrav, da li zna neko gde ima neki auto plasticar u Novom Sadu osim onog na bulevaru evrope, imam spojlere na autu koji su puknuti pa bi trebao kod plasticara da mi ih izlepi i prefarba? Hvala :)
  11. Evo malo da se pohvalim, nabacio sam nove felne kako se vama cini? :)
  12. IgorNS

    Gepek E30

    Drugar koji je parkirao preko puta mog auta sedeo je u svojim kolima i pricao telefonom, taj covek je prisao mom autu i krenuo da obija, inace par sekundi mu je trebalo da obije bravu, vrata od gepeka su se otvorila tada je drugar pritrcao i uhvatio ga, uzeo telefon i pozvao me da sidjem posto sam bio kod prijatelja u zgradi kod Saobracajne skole, sisao sam dole i krenuo ka njemu hteo sam da ga sravnim sa zemljom pribio sam ga uz drvo i hteo da ga udarim, medjutim poceo je da place i da mi prica kako je imao 2 mozdana udara tada sam shvatio da se radi o starijem coveku (57 godina), progutao sa
  13. IgorNS

    Gepek E30

    Postovanje, sinoc mi je obijen gepek na parkingu kod Saobracajne skole u Novom Sadu, nije uspeo nista da mi ukrade posto sam ga uhvatio kad je obio bravu. Gepek mogu da zatvorim ali ne mogu da ga zakljucam posto je srafcigerom razvalio celu bravu... :( Zanima me da li neko zna gde mogu da nabavim komplet bravu sa kljucevima, polovnu ili novu sve jedno samo da mogu da zakljucam? Hvala.
  14. Kao sto sam i rekao dobio sam na poklon filter pa sam mislio da ga namontiram, ali posto imam plin a vidim da nikako ne ide kombinacija ovaj filter i plin onda ne verujem da cu ga stavljati. ;) A cisto onako me zanima da li ovaj filter utice na potrosnju?