DANILO84

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DANILO84

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Danilo Bolovic
  • Automobil
    BMW E46 320d

Recent Profile Visitors

556 profile views
  1. Pa brate lepo pitam ljude za savet,a on mi kaze da imam cudna pitanja.A on mi je bas objasnio frajer...Ako zna nek lepo objasni a ne da kenja.
  2. Ne kenjaj pametnjakovicu.Samo da proverim koliko vas ima pametnjakovica,sto volite da kenjate po tastaturi i pravite se pametni. A neznate ni ulje da zamenite.Cast izuzecima.Da si toliko pametan k'o sto nisi,lepo bi napisao (TAJ ISTI FILTER JE I FILTER KABINE I KLIME) Znaci grejac imam,hvala na odgovoru.Strucnjaka na sve strane
  3. Ne kenjaj pametnjakovicu.Samo da proverim koliko vas ima pametnjakovica,sto volite da kenjate po tastaturi i pravite se pametni. A neznate ni ulje da zamenite.Cast izuzecima.Da si toliko pametan k'o sto nisi,lepo bi napisao (TAJ ISTI FILTER JE I FILTER KABINE I KLIME) Znaci grejac imam,hvala na odgovoru.R strucnjaka na sve strane
  4. Ajde majke ti,reci mi zasto je cudno pitanje-Gde se nalazi filter klime na BMW E46?Mikrofilter ili ti filter polena ili pak filter kabine,znam gde je i menjao sam. Al' filter klime ne znam gde je i ako postoji,nek mi neko kaze gde je.A ne da se pravi pametnjakovic,samo da bi nesto napisao.
  5. Kao sto sam vec gore i napisao...Ne mislim na ovaj filter kabine.Njega sam menjao i znam gde je.Zanima me da li postoji gde filter od KLIME ili ne? Ili je ovo i filter kabine i filter klime?
  6. Da li neko zna gde se nalazi filter klime na e46-ici?Ne mislim na onaj mikrofilter (filter polena). Sigurno je negde ispod instrument table,ako ga ima?
  7. Upravo tako...Cim podesim temperaturu iznad 16,ler gas je tu negde oko 1000.I tako je sve dok ne postigne radnu temperaturu.
  8. O.K hvala vam.Znaci imam dogrevac vode a ne WEBASTO?Samo mi nije jasno,zasto se vise ne cuje kad dam kontakt,a temperatura ispod 0? Mozda je crkao.
  9. Znam da nije kao na kamionima,ali jedan drugar ima AUDI A4 i ukljucuje rucno i ima podesavanje na tajmer.Nisam pao sa kruske. A sto se dijagnostike tice,ne izbacuje nikakvu gresku a sinoc je bilo -12 pa ga nisam cuo.
  10. I mene zanima kako se ukljucuje,ako zna neko da lepo objasni.Evo slika.
  11. Pozdrav ljudi i jedno pitanje?Kako da ukljucim WEBASTO na BMW E46 320D?Vebaster je elektronski i na njemu imaju dva creva od rashladne tecnosti i prikljucak struje. Nekad kad dam kontakt na drugo koleno,pocne da se cuje zujanje a nekad ne,tako da ne znam ima li gde na bordu opcija ukljucivanja itd. Posto ga imam na autu i zima je pocela,ne bi bilo lose da ga koristim.Hvala.
  12. Imam jedno pitanje,pa ako mogu da dobijem odgovor od nekog' ko stvarno zna... Blokirao mi je zadnji levi tocak i bio je problem u kocionoj celjusti,tj. cilindru u njoj. Danas kupim drugu polovnu kandzu (kocionu celjust) u izvanrednom stanju i onda krece nerviranje. Kad sam skinuo staru i posao da stavim ovu drugu,nije imalo sanse da naidje jer je uza 1cm,znaci nije mogla da obuhvati disk i plocice. Onda dobijem odgovor od istog coveka sto mi je prodao,"PA TI IMAS I NAZAD VENTILIRAJUCE DISKOVE" E sad moje glavno i jedino pitanje je:Da li svaki BMW E46 ima zadnje ventilirajuce diskove ili j
  13. Ne razumem ljude,koji na ovakve automobile stavljaju kojekakve plastikarije... Pa da je to trebalo stavila bi fabrika,al' ne moze to mnogima da se dokaze.