Shy

Members
 • Content count

  351
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shy

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Lou Badzet
 • Automobil
  BMW e 46 ti
 • Interests
  e36 323
 1. Oglasi

  motor mu je budževina, cena "chili peppers"
 2. Oglasi

  Od Castorovog ćaleta
 3. Oglasi

  https://m.kupujemprodajem.com/Sportske-opruge-Bmw-3-e-30-kocka-48108371-oglas.htm#mhs0-1515409404978
 4. Oglasi

  "projekat presa" patos krenuo da pusta, to da se sredi, pocece da otvara sajtne i rubove ponovo.. dosta para da se ucvrste federi od vesanja. Motor drugi, pa ostaju samo dobos kocnice koje vrv ne mogu da se prepakuju sa e30. Ne moze to da bude munja, hteo sam malo da teram kera jbg..
 5. Oglasi

  Karburator je veliki, ide on samo neće da stane. Samo servo da mu ugradimo, to me muči.. Kad krenem da ga radim, biće slika..
 6. Oglasi

  Da da, karburator je vec budzen, hehe. Upravljanje, kocnice, birac brzina su mrtvi, motor puši. Limarsijski je radjen pre par godina, rubovi i sajtne zdravi, pokazao je malo na oba krila, u kosevima dobar..videcemo patos kakav je. Motor ce da ide drugi, servo letva.. Auto je poklon, placen je nesto malo simbolicno, tek da nije dzabe..
 7. Oglasi

  Hvala braćo, čitao sam nesto Vranjin sinoć..radimo ga na ajnšpric na proleće..leto, i da izezamo malo onog Alfdažiju . 316 1.8
 8. Oglasi

  Kupljen e21, nije k'o časa, ali je vrlo dobar..
 9. Oglasi

  .. mlad svet.. Jel vozio neko e21 e30 320/6, svi puškaraju iz auspuha, to znam. Kako sluzi sa godinama, da li imaju probleme vezane za karburator, moze li da se napravi da bude dobar?
 10. Oglasi

  Jel izlazio neki 320 e21 , ima li ih uopste, za 323 da ne pitam.. Nisam pratio duze vreme..
 11. Bmw n42 PROBLEM

  Zbiog varijabilnog tajminga, ako lancanik preskoci, na trecem zubu se ventili druže sa klipovima lagano, sto je dovoljno sa se isti pokrive nakon cega sledi trokiranje i hard sex. To je aneks na "lanac" Ja nemam problema nikakvih bato moj, ne hvalim ga samo se vozim, krparim ga tu i tamo, doktorirao sam ga, i ne kukam..
 12. Bmw n42 PROBLEM

  Mora lanac na 100 ooo da se menja,150000 maksimalno. Drugar mi kaze da im je pucao u servisu lanac na tom motoru vise puta, srecom nije polomio ventile, a neko kaze da lomi sve.. Moze on da se pogleda odozgo kakav je, znaju oni u servisu sve..nije to za zezanje..
 13. Bmw n42 PROBLEM

  Kako se ulje zagreje i razredi, postne mu lose. Obicno na usisnoj strani se ponasa losije, mozda i gresim, mada i zavisi dosta i u kojoj meri je stradao, ako je do vanosa.. Ako šišti vazduh iz cilindra na naglo dodavanje gasa, on je. Nece da upali jer bregasta pobegne.. Ajde javi sta kaze majstor