Shy

Clan BMW Fan Kluba
 • Content count

  605
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shy

 • Rank
  bmw znalac

Profile Information

 • Ime i prezime
  Lou Badzet
 • Automobil
  BMW e 46 ti
 • Interests
  e36 323

Recent Profile Visitors

2304 profile views
 1. Shy

  Kec

  Tup, lupne pri šaltanju..
 2. Shy

  Kec

  Očuvan.. Sedan je meni lep, ima baš sportsku liniju... Izgleda da me zeza silen na diferecjalu, kako je zahladnelo stegne silen, nista ne lupka..
 3. Shy

  E30 Limarija

  Jel je preživeo operaciju? Bila je neka bela kocka predstavljena, mislio sam da je tvoja..
 4. Mada ovi sto su ga cackali valjda znaju da ga pregledaju na dijagnostici..?
 5. Kažeš "štucne tj secne , zatim se ugasi". Ako ti je štuckao i pre nemilog dogadja, odmah cu ti kazem sta je umlo.. Mada te greske za abs dsc..skeptican sam..
 6. Shy

  Kec

  Skoro sam ga gledao, svaki silen se razljebio ramena spone balans stangla, samo što nije.. amortizeri takođe.. J*ebo sam mu mater, zamajac umro.. Motor ko casa
 7. Shy

  Kec

  Da li radiš remont poluosovina matori, imam na disku kocionom jedno 3 mm lifta na obe..malo iz zamajca.. mora rešavam to. Koja je cena?
 8. "Evropski enduro šampionat" kao sekcija Blancpain GT serije.. Evropska LeMan serija, tu nas nema..
 9. Sledeceg vikenda od 16. do 18.10. se odrzava FIA svetski kup u Macau na "Guja" stazi. Glavni dogdjaj je u nedelju18.10. Eurosport kanal je obecao prenos 60ak minuta.. vrv odlozeni zbog 7-8 sati vremenske razlike. Prosle godine na kvalifikacionoj trci je bilo ovako U WEC na LeManu prvo poluvreme BMW je bio u prva tri, zeznuo ih je kvar sa kocnicama.. Imamo prvo mesto u "6 sati na Fuji planini" u WEC , a u evropskom enduro sapionatu 1. i 2. mesto na 24 sata Spa Francorchamps u belgijskim planinama.. Sad bi jedno prvo mesto u Macau stavilo BMWa na tron GT sporta.. Augusto Farfus je ponovo za volanom Schnitzerove šestice. Ovaj snimak se vrteo po forumu ranije Macau WTCC iz 2000. + super muzika..staza uzana, uzivancija Šuška se da će od sredine sledeće sezone u evropski sampionat da uz GT3 masine uguraju GT2 automobile sa po 700 konja, koji ce biti dati u ruke amaterskim timovima, ko bude zainteresovan zapravo..GT2 fabrički automobili su jeftiniji jer nemaju karbon na sebi, teški su, manje upravljivi, ali imaju 200 konja viška, izvorni..eto nacina da se stvari ucine zanimljivijim...jedna fabrika se već ponudila da "učestvuje" ..
 10. Shy

  Oglasi

  Nmg da se smaram vise
 11. Shy

  Oglasi

  Imam smetnje na vezi.. evo je vvt jbt https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4B1_engine#4B11T
 12. Shy

  Oglasi

  Kakav li je evo od zlog Japanca, oni prave to sto ti hoces..nema boljih od njih! Kod njih je sve za dinar, pogledaj tamo..
 13. Shy

  Oglasi

  Imam da prijavim jedan puknut lanac na 177 konja To je taj n47? Super
 14. Shy

  Oglasi

  Sve ste u pravu rodbino. Sinoć provozah drugarov neki klasik sa prednjom vucom.. gomno obično! Mogu oni da im stavljaju motore kakve hoćeš.. Jedino što mnoogoo lakše povlači.. Nema boljeg od bmwa
 15. Shy

  Oglasi

  Taj novi je mašina, motor novije generacije i to voze ljudi koji imaju para..ono ispade da ne valja.. ja sam taj gti pecao davno pre bmw..dizne kostaju preko 1500e, provera se radi u Nisu u poršeu..qrac palac.. ko hoce da vozi mora da ima u dzepu i da ne kuka..meni je bio skup da ga parkiram po ulici i parkinzima raznim + ne moze ćale da ga opravi sa "jekser"