Shy

Clan BMW Fan Kluba
 • Content count

  491
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shy

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Lou Badzet
 • Automobil
  BMW e 46 ti
 • Interests
  e36 323

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Shy

  Nasi hobi dijagnosticari

  Skener c110 cini mi se da je bas dobar za bmw od 2000 do 2008. C310 hvata bmw od 1996 do 2013. Imao sam neka bas losa iskustva sa autoCom ranije.. zadnj put su mi u servisu ocitali loš vanos bukvalno na kontakt, popravljaju se..
 2. Shy

  Nasi hobi dijagnosticari

  Kako vam izgleda ovaj skener c110 vidim nije pisano o njemu, pokusavam da se sastavim za neku kintu pre mora, neki rez.deo u gepek.. https://www.robaizkine.com/products/bmw-c110-auto-dijagnostika-i-restovanje-air-bag-modula
 3. Shy

  Bmw 116 problem

  Kad je bacao gresku na levu str. rekao sam mu da prebaci sve sa leve na desnu i da ga peca, decko kaze da su vanosi novi, kao baca greske simultano na obe strane, navodi na senz radilice, kad mu kazem da ocita vanose, on cita bank1 senz 1, zeza se, mogao je da nas vozi jos malo. Na kraju greska na levoj strani, desni vanos mrtav, jos 1000 stvari... boli me uvo radite sta znate
 4. Shy

  Bmw 116 problem

  Provaljen si davno, nego ajde igramo se
 5. Shy

  Bmw 116 problem

  Jos ako mi kazes da je bank 1 vanos usisni , juce nesto citah da je ipak radilica.. Mislim da ti je dijagnostika prsla.. Nece vise da mi pada na pamet da komentarisem koliko zanosi vanos u leru i sl.
 6. Shy

  Bmw 116 problem

  Maestro je dobio kodove neke za grrske ili mu je samo citao parametre?
 7. Shy

  Bmw 116 problem

  Cekaj, dijagnostika je felširala, ili on kapira da p014 izaziva vanos sa suprotne strane momci su zagrizli da rade sami jedan delikatan motor, meni je "svaka čast"
 8. Shy

  Bmw 116 problem

  Bravo bravo, bravo odmori mozak par dana, pa da nam prepričas..
 9. Shy

  Bmw 116 problem

  I koji je ovo senzor? Ovo je posao za elektronicara
 10. Shy

  Bmw 116 problem

  Ovi moji majstori iz dva servisa su rekli da p300 ne moze da dobija od senzora bregaste, vec od senz radilice jbg izvini. Ako se vidim sa jednim u nedelju, popricacu sa njim.
 11. Shy

  Bmw 116 problem

  Nije zatvarao, gurao bregastu napred..
 12. Shy

  Bmw 116 problem

  Vidim nekom liku na nekom str.forumu zapeo elektroventil, kazu proveravaj ventil, senz bregaste, vanos.. Tebi je javljao na obe strane gresku, imao si i p300, koje sr. Ocitavaj vanose na leru, mislim da otvaraju minimalno nesto.
 13. Shy

  Bmw 116 problem

  Nisu isti, u pravu je pimp, poceo sam da skidam i vidim da nema sanse... Ovako treba da stoji https://goo.gl/images/K8xv1n
 14. Shy

  Bmw 116 problem

  Ne vidim slike trenutno, vidite da li je isti da ne otvaram ako nije. Mislio sam da je crna kutija sa zicama ispod usisa izbacena kod novijih modela, to je pomocni komp neki na mom autu. Ono pomeranje bregaste prostorno-vremenski mislim da je manje nego sto sam napisao..i mene to zanima..
 15. Shy

  Bmw 116 problem

  Zadnji mozda nije isti jer mi imamo 3. Bregastu, prednji mislim da je isti, alat za n42 i n46 su identicni. Ocitavanje na leru za bregaste je 120°, mislim da je to u rangu polovine od onoga koliko je njemu bezala kad su ga poljaci ustelovali, samo u drugom smeru.