Shy

Clan BMW Fan Kluba
 • Content count

  399
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shy

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Lou Badzet
 • Automobil
  BMW e 46 ti
 • Interests
  e36 323
 1. E60 525xi

  Bore se vetrenjačama ova dvojica. Kod onog kolekcionara eMova na jednoj slici stoji parkiran e39 525d, dajem mali prst da ga voza do pijace redovno, prodao se za dva litra na 100.
 2. BMW Problem

  Kad rešiš da ga sređuješ uzimaj polovne delove, manje će da te košta, posle mu stavljaj novo. Dao sam sve od delova rezervnih, niko ne vraca, nemam ništa. Hoće i od vanosa da štucne..ja bih mu stavio neki polovan senzor radilice za početak. Moj kad bude krenuo da zeza, izleteće napolje.
 3. Alpina dizne za m52b28

  i remap neki vrv. Nekad se stavljala ofanzivna bregasta, veći karburator za vise vazduha i goriva..a kontra efekat guranjem bakarne licne u veliku diznu na karb. ili manji karburator..dok je ćale bio mehaničar mlađan.
 4. Alpina dizne za m52b28

  Kompresor+dizne
 5. BMW Video

  mmmmm Viki je baš bila sočna.... iza te kante u jednom trnutku stidljivo proviruje DAF truck... ...da se ja pitam proter'o bih autobus ovuda...
 6. Oglasi

  https://carbuzz.com/news/bmw-killing-off-last-v12-model
 7. Pisalo se da ce svi vozaci morati da budu vezani profesionalnim ugovorom,da ce sezone da budu numerisane na dalje kao gt4, da ce da se vozi M4 šestak... to zvanicno nece da se desi ipak. 10-orki profesionalnih timova za Aston Martin, Audi, BMW, Bentley, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes, Nissan, Porshe, pridruzuje se i Lexusov dvojac sa Hondinim turbo motorom. Atmosferci bi trebalo da ostanu aktuelni ove godine, prosle sezone su dominirali, a sve fabrike imaju turbo motore poodavno spremne u šteku. Sezona 2017 luda i uzbudljiva, sezona 2018 startuje 6-8 aprila. Sverski enduro sampionat kreće krajem juna, trajaće pune 2 godine.
 8. Policija i tamna stakla

  Od kako su pocele da se furaju folije (10ak 15godina), jebavate se sa pandurima, malo vi njih, malo oni vas.. imam lepa zeleno tonirana stakla
 9. Policija i tamna stakla

  Skidaju na hladno ispred stanice, na ulici.. mozes i sam, da ustedis 3000 dinara. Isključuju vozila iz saobraćaja, može im se..
 10. Policija i tamna stakla

  Msm oni skidaju folije, auto bude kod njih neko vreme.
 11. Policija i tamna stakla

  Kod mene skidaju tablice odmah, danima stoje i pecaju.. Kazna 12000, skidanje folija 3000
 12. Oglasi

  Da, videli smo ga na oglasima+opis.. Ćaletov burazer radi isto to jedno 25 godina, i od svakog je dobar stotku dve...poštujem
 13. Oglasi

  Onaj zadnji 320d koji si imao..neko ga je predstavio umesto tebe..mislim da takav ne možeš da nađeš više. Navozao si ih za sve pare..
 14. Oglasi

  Vezano za onaj 320d u dolasku kod izvesnog Mije, na placu preko Pančevackog mosta, cekao sam auto u dolasku oko 3 meseca. Na slikama nov, felne, izduv, servisna knjiga, bio sam spreman da mu dam 2oo evra preko cene. Nadjem vezu da ga proguramo kroz carinu, vozali me ko majmuna i nikom ništa
 15. Oglasi

  "Ko umije njemu dvije" kazu neki Ličani kod mene. Matora je bila sedmica, to je ta cena, felne idu gratis..