bob011

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bob011

  • Rank
    bmw pocetnik

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.lpgservice.net
  • ICQ
    0
  1. Ma nije to nista Kupis novi, pa vozis dalje
  2. Eh kad modernatori nebi pokusali da uznu pare, bilo bi im jako dosadno ovde :pleasantry:
  3. Ma da, predstavljanje je obavezno ako oces odgovore P.S malo su Vam stari ovi podatci : • Ekonomska strana, cena gasa je trenutno 30 din, a benzina preko 60 din, zavisi koliko je oktana. (Pošto nam je kako nam je, cena je uvek duplo manja od cene benzina da ne bih stalno dežurao i menjao cenu u tekstu) Pored promene cene, valjda se ima sta dodati u tom tekstu posle 3 godine ? A ima i reklama sa direktnim linkom.
  4. Prvo da Vam se zahvalimo sto nas niste izbacili iz Foruma B) Bili smo ubedjeni da ce to desiti. Sto se tice " razvojua foruma " - polako, bice tu interesantnih slika, fimova, animacija i komentara. Videcete vremenom na BMW forumu. Ziku za sad nemamo, ako neko oce da bude Zika, dobro dosao ! Pozdrav svima !
  5. Ako te moze utesiti informacija: Kad se izadje iz Beograda na vec 20km cena za gas je od 2 do 5 din jeftinija na svakoj pumpi. Ne znam dali je isto pravilo i za benzin ? Ako je i benzin jeftiniji, onda se sigurno isplati izaci iz BG i fino napuniti oba rezervara.
  6. Pozdrav Svima Mi smo Pera, Mika i Laza sa NBGD Godina 1975, 1980, 1980 TU smo malo da se zabavimo i da tu i tamo nekom pomognemo. Takodje nismo ovde da diskutujemo o nama, nego ovo pisemo jer bi nas izbacili iz foruma. Diskusiju bolje da ostavimo za forum. Imacemo dosta manje od 60% oglasa i komercijale u postovima ..... i nadamo se da cemo doprineti razvoju BMW foruma na pozitivan nacin. Pozdrav :)
  7. Da li ovo znaci biti Cool : ? E da je samo Ekologija Pre ce biti dobra potrosnja i usteda od vise hiljada evra :)
  8. Dobar je miris benzina, fino opija - prija ponekad, pogotovo na moru onaj što izlazi iz Skutera jao što je dobro ! Ali Ekologija je ipak važna, pogotovo ako ocete da budete u pozitivnom fazonu prema svetu koji Vas okružuje. Ipak je to 20 Litara benzina na 100km
  9. Ok da budemo jasni: BMW moze da ide brze na GAS nego na Benzin Ugradnjom Auto Gasa vase vozilo ne gubi na pokretljivosti i snazi. Gas Vam omogucava znatnu ustedu novca Stim da je za BMW uobicajno 20L na 100km - iza vas ostaje ekoloska katastrofa. Da li se zapitate koliko biljki i zivotilja nestane sa planete zbog vasih 100km ? Kao dokaz svemu, cim bude lepse vreme - stize vam snimak BMW na LPG koji ide 300km /sat sa Auto Puta - Beograd - NIS Znaci ne postoji pravi razlog da ne ugradite Gas. Takodje sto imate jaci Auto - to je i veci razlog !
  10. Samo se ti javi dobrom majstoru - i sve ce biti uredu.
  11. Vidi ga kolega na forumu ;)
  12. Iskustvo, - Birajte Majstora za Auto Gas, a ne brand name LOVATO, BRC, ZAVOLI, LONDIRENCO, Tartatini, Tomaseto - Sve je to kvalitetna oprema, ali to ne garantuje kvalitet i ustedu - prvenstveno sve zavisi od Mastora - tj kvaliteta ugradnje. Razlog za ugradju gasa u vaše vozio je sledeći : - Znatna ušteda novca - Duži vek vašeg vozila - Vozilo ne gubi na snazi i pokretljivosti - Ekologija