mteden

Members
  • Content Count

    186
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mteden

  1. Odusevljen sam uslugom i cenom. Jako prijatan i skroz korektan covek. uradio mi je zadnji lonac sa kompakta, posto je istrulio a sad se cuje ovako
  2. mteden

    Oglasi

    petarda je top.
  3. Pozdrav ljudi, nadam se da nemate problema na kolima Doduse, ja imam. Ne znam gde se nalazi filter klime ili polen filter kako ga neko zove. U pitanju je e36 kompakt iz 96 godine. Negde po netu sam vidjao da je kod obicnih e36 ispod table, unutar kabine, dok sam na yt nasao da idu dva mala filter ispod soferke, u motornom prostoru. Ljudi iz auto line su mi dali veliki filter iz jednog dela, koji bi trebao da ide unutar kabine, a ne dva mala, koje bi isla u motorni prostor. Ako neko zna bolje da mi kaze sta je ispravno hvala
  4. Poz svima, dugo me nije bilo ovde. Sva sreca, ponovio sam se sa kolima. U pitanju je bembarino iz naslova, kupljen od veoma dobrog druga. To je sto imam od slika za sad, slikane su dok je jos bio kod njega. Ukratko, 96 je godiste, cist benzin, bez ijedne tacke na limariji u smislu korozije itd. I mehanicki je veoma dobar. 1.8 benz sa fabrickih 138 ks dobro ide cak i posle 22 godine. Sa kocke, ovo je veliki skok za mene, tako da sam i dalje odusevljen Ako vas nesto zanima, mozete da pitate.
  5. Zna li neko za nekog majstora koji radi bmw kod sljukine pumpe kod ustanicke? 

  6. ti kao kupac placas porez na prenos.
  7. promenio sam crevo i dalje ista prica. auto ne ide uopste kako treba.
  8. Zna li neko kako treba da izgleda plovak za e30 323i? U mom autu je plovak sa dve cevi i dzekom a rekli su mi da je to za siroki stop. Nabavio sam drugi plovak sa samo jednom cevi i dzekom, i da je taj za uski stop. Moja kocka je uski stop. Ako moze mala pomoc bilo bi super :)
  9. Poz ljudi, imam jako glup problem. U pitanju je e30 323 i puklo mi je rebrasto crev od usisa. Auto je radio sasvim okej i problema nije bilo, sem sto je vukao fals. :D Elem, resim da crevo samo privremno zakrpim dok ne uzmem drugo, na koji dan. I tada nastaje problem. Auto ima veliki ler, oko 1500 obrtaja kada je crevo zapuseno. Probam opet da napravim rupu, ler padne na nekih 800,900, kako je uvek bilo. Zakrpim ja crevo opet i probam da nastelujem ler da vidim u cemu je problem. Od tada auto uopste ne ide kako treba. Mogu da biram izmedju 1500 i 900 obrtaja, znaci da auto ide ali visok le
  10. de si joco :D mogao si od mene da uzmes kocku :D
  11. ko moze to je extra. ja sam ili glup ili ne moze u beogaradu. morao sam da skidam.
  12. a ni meni. :( fabricka je baltik blau i prelepa je boja, izmedju plave i sive. zapravo nije los ali ima brdooooo sitnica koje me nerviraju i koje moram da sredim. ali pali radi ide :D prednji branik moram da doteram malo.
  13. hvala, nadam se da hoce :)
  14. Moj zeleni kupe kako doso tako i otisao :D u vidu lastinog repa. Elem, ponovio sam se skoro. Drugar i ja smo se menjali kockica. Ja njemu zelenog kupea, on meni mat crnu limuzinu. Manje vise na obostrano zadovoljstvo hehehe :D znace on ako bude citao temu. Ukratko da predstavim auto: 2.3 motor, 105 kW, unutra koza, klima, sva 4 podizaca, el retrovizori, uski stop, i od pre dva dana 15 bbs. A sad po koja slicica :) Komentari i sugestije su dobro dosle, a i kritike :) pre 3 dana dok je bila na 14 bbs a sada je na 15 :) kako budu tekli radovi, tako cu ubacivati slike :)
  15. :D srecan nam bio i bericetan. samo moj auto ima trecinu godina :D
  16. to vec ne znam da uradim. :/ radjen je neki bajpas zbog plina (to je stari vlasnik uradio) i sad nemam sauh kada palim auto. hteo sam da proverim taj povrat i sve to ali ne znam kako sve to izgleda.
  17. promenio sam i jedno i drugo. bas tako, umiri se kad se ugreje malo i radi okej ali trosi kao nevreme :D
  18. pumpa je spoljna, menjana je i to je okej, ne curi. dizne sam skoro cistio opet, lepo rade. promenio sam regulator pritiska goriva, stari je pustao gorivo, ovaj je dobar. gledam motor, suvo je svuda. samo mu nesto govori da naliva gorivo.