DžoniBatica

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DžoniBatica

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikola
  • Automobil
    Ford
  1. Ma to mi ponudjeno da prebijemo neki dug 😀 A pošto trenutno vozim samo službeni (autobus) reko što da ne.Ali ipak ono baš ne ide.
  2. Odustao sam ekspresno, 116ks u njemu je tuga bozija, danas ga probao sve to lepo izgleda dok se ne stisne gas.Mislim nisam ocekivao neko ludilo ali ono je baš kilavo.
  3. Pa ono jeste matoro, ali nude mi ga za smešne pare (da prebijemo neki dug).Jedan vlasnik preko.Ali svašta pročitah o tom N42 tako da više nisam pametan.Nije mi problem cena redovnog održavanja, ali koliko iščitah za ova 3 dana naplašio sam se od tog motora.
  4. Jel baš veliki zajeb uzeti E46 318 1.8 benzinac 2004 god, to je valjda N42?Neko kaže da će motor da se raspadne za tri dana,drugi opet kažu da to nije tačno, a ponuda je takva da me baš svrbi da ga uzmem.
  5. Otišla sedišta,a kome čuće se :prodato:
  6. Hoću,ali necu da lupam cene napamet i da ih precenjujem,zato sam i otvorio temu da nekko ko bolje poznaje tematiku kaze dal vredi ili ne.
  7. Nemam za šta da ih čuvam,trenutno vozim Forda,ali neće još skoro tako da bude :dance3: a i ne nameravam da kupujem nekog starijeg BMW-a tako da i kad dođe BMW neće mi ništa značiti.Sedišta su skinuta sa E21 koji je otišao pd presu i stoje već 2 godine.Sad znam šta je Recaro ali opet sam mislio da ne vrede ničemu,ali onda sam malo googlao i video da možda i vrede. Vidi se na slikama u kakvom su stanju,a stanje nije baš za primer pogotovo vozačevo sedište slikaću i njega sutra.Moraju da se sredjuju,ali konstrukcijski i mehanizmi su ispravni i rade onako kako treba da rade. Sad ja ne bih da ba
  8. Vrede li nešto ova sedišta u ovakvom stanju ili da idu na djubrište istorije :lol: Odavno skinuta sa E21 i od stoje ničemu ne služe sem da skupljaju prašinu :D Vozačevo je u još lošijem stanju što se tiče štofa i sunđera tako da ga nisam ni slikao,ali ovaj skaj/koža šta je već je u dobrom stanju na oba.Koliko sam proverio mogu da se obaraju to funkcioniše i pomeranje napred/nazad a za preklop nisam siguran pošto nema one ručice,isparile negde :preved: E sad suština vredili ovo da i dalje stoji,meni ne trebaju kao što rekoh skupljaju prašinu ili u kontejner da idu :scratch_one-s_he
  9. Pozdrav,ja sam Nikola iz Kragujevca :D