Sholym

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sholym

  1. Hahah hvala :D Valjda ce se naci neka ne mora odma da se uda :P a ne mora ni da padne zbog kola :D
  2. Hvala na odgovorima, znaci samo stavim felnu i kalibrisem opet kao kada sam gume menjao. Super jos bolje :D Evo par fotki da osvezim temu :D
  3. Da li neko zna na kom principu radi merenje pritiska u gumama ? da li je to preko ventila ? i ako jeste kako se to regulise kada se kupe jos jedne felne ? Planiram da uzmem felne za letnje gume ali ne znam kako to ide oko pritiska. Posto kada sam stavljao zimske gume na ove felne morao sam da kalibrisem pritisak jer u suprotnom javlja "gresku".
  4. Iskreno i ja vise volim limuzine, ali u ovaj auto sam se zaljubio apsolutno. Zanimljivo je da je cini mi se za 11cm kraci od e46 a cak je nesto siri.
  5. Hvala ljudi :D 2013 godiste 25 000 presao
  6. Evo jedna svezija :D BUKVALNO :P
  7. Kako je pocela 2014. zavrsila se odlicno ne mogu se zaliti nikako :D
  8. Hvala :D Lepo i ide stvarno, 136ks turbo benzin super povlaci a sto se potrosnje tice isto je ok. od 7l do 8.5 sad kada je hladnije.
  9. Pozdrav, zovem se Milos iz Novog Sada sam, pratio sam forum povremeno ali se tek sad ukljucujem aktivnije u njega! Vozim BMW 116i f20 (od skoro) a pre njega e46 320d koji sada moj cale ponosno vozi :D Nadam se da cemo se lepo druziti, a ubedjen sam da cu dosta nauciti preko foruma ! Pozdrav svima :D