marcos

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About marcos

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. Drustvo, sta jw savjet, cime premazati stakla kako bi manje maglila?
  2. marcos

    Bmw 730d e65

    Jos nesto, da li je motor idengtcan kao u petici e60 530d?
  3. marcos

    Bmw 730d e65

    Ovo su odgovori zbog kojih cijenim i posjecujem ovaj forum. Hvala i pozdrav!
  4. marcos

    Bmw 730d e65

    Zdravo svima, interesuju me savjeti za kupovinu 730d modela e65 koji se radio do 2005 god znaci prije redizajna. Kakav je, kako se vozi, sta su mu mane, na sta posebno obratiti paznju, odrzavanje, posebno me interesuje automatik, njegova trajnost, servisi i kako o ocijeniti njegovo stanje.
  5. Hvala svima na odgovorima, svakako ide na dijagnostiku.
  6. Koliko taj senzor kosta, da li znas? Takodje mi govore da moze biti i neka pumpa ilida je dizna zacepljena? Da li bi kacenje na komp moralo tacno dijagnosticirati kvar?
  7. Da li negdje na netu postoji raspored redovnog odryavanja, recimo sta od dijelova se mijanje na odredjenoj kilometrazi - radim redovan servis na vozilu i imam urednu srevisnu knjigu od prvoga dana ali bih mimo servise u kom odryavam auto volio da imam ovakvu informaciju i ynam sta me ocekuje. Konkretno, interesuje me ya E39 525D, rediyajn, 2002. god. Pozdrav!
  8. Na e39 525d javlja se problem da auto u toku voznje se ugasi i nakon toga se otezano pali (stoji upaljena DDE kontrolna lampica koja inace treba nekolike sec nakon davanja kontakta da se ugasi kako bi auto startovalo). Nakon sto se auto ohladi, pali se, mada prilicno otezano. Sto bi moglo da bude u pitanju?
  9. I kod mene se javlja isti problem, koliko orijentaciono kosta polovan displej? Bimmer, ima li negdje online uputstvo kako se ciste kontakti?
  10. imace dobru i svjezu liniju jos jako dugooo
  11. Pravi motor za 5-icu, nazalost zbog troskova odrzavanja i potrosnje prilicno rijedak.
  12. Pozdrav svima, vlasnik sam poslednje serije e39. model 525d, za forum sam saznao od prijatelja. Ima jako mnogo korisnih informacija i pravih fanova BMW-a!