Miroslav 87

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Miroslav 87

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/29/1987

Profile Information

  • Ime i prezime
    Miroslav Simic
  • Lokacija
    18430 Kursumlija
  • Automobil
    BMW e46 320d individual
  1. Ja sam imao tu situaciju, ali zbog guma. Tigar Sineris. Stavio nove pozadi, on ljulja li ljulja, vratim polovne miselinke iz 2008 on kao zakovan za asfalt.
  2. Ja sam imao dve pozadi 205/55 16, nove kupio nesto bas jeftino. Ali nisam bio zadovoljan. Po kisi ok, ali kad je suvo preko 100 auto plese pozadi kao da su labavi tockovi. I lako prokliza kad je mlak asfalt a kamoli kad se dobro ugreje. Stoje mi vratio sam polovne michelin iz 2013 kao grom su. :-)
  3. I sam trazim. :-) Ko ima odmah puta dva.
  4. Hvala momci. ;-) postavljam taze slike za dan-dva, izvinite, po putu sam stalno a i menjao sam tel. Moj je na servis.
  5. Poenta moje price jeste da najrealnije opisem stanje auta, sta je i kad radjeno, a sta nije i sta treba da se radi. Za nekog je moj auto ok odrzavan, a za nekog nije. P.s. Ja sam taj auto trazio 3-4 meseca, pogledao sam 20-30 primeraka, svaki je bio u oglasima i preko telefona "BEZ ULAGANJA-FULL OPREMA" a kad odem da pogledam....NE PITAJ. Sreca sto vozim kamion pa sam tako, kad me put nanese gledao kola. Da nije toga puko bi makar jos 500e za put.
  6. Ovu se neke malo starije slike, sredjena rucna odavno. Zivciralo me mnogo. Sad ima i quad-xenone, fabricki je imao bi-xenone i jedan par sociva, sad ima dva para sociva. :-P i komplet led osvetljenje. Hvala
  7. Stvarno nisam preprodavac, i fanatik sam za auto. Smatram da je realno u bas dobrom stanju. Zato je i ta cena. Pa samo nove zimske gume, akumulator i registracija su 500e. Zovu druze stalno. Iko god je pozvao dosao je da pogleda, ali problem je sto bi oni koji imaju kesa da ga uzmu za 5000e a oni koji nemaju daju neka kola (ima i ok auta) u nerealnu zamenu. Oticice ovih dana ja mislim, najavili se dvojica koji su vec bili da gledaju auto. Pa kako bude. p.s. Nema dobro a jeftino... Pozdrav
  8. Moja greska izvinjavam se, veliki servis (bez lanca) sam uradio 11.2014. Greska u kucanju.
  9. Teska srca, ali nuzda zakon menja. Hvala druze.
  10. Cena u oglasu je svakako bez letnjeg seta, tako da mozemo praviti dogovor mimo prodaje auta. :wink2:
  11. A ovo jel fabricka dodatna oprema ili nesto naknadno ugradjeno?
  12. Slazem se sa tobom, nema dzabe ni kod babe. :-D Slavio se malo djurdjevdan, ali izbacicu ovih dana par slicica spolja. :rolleyes:
  13. Mnogo dobro izgleda.... B)
  14. Hvala, imam puno ideja, sitnice ali koje puno znace. Samo lagano, ne stize se na sve strane. :D