DejanPN

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DejanPN

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dejan Djordjević
  • Automobil
    725 tds
  1. Spolja mi mnogo lici na preraslu peticu ... lepa ali su mogli i bolje ... B)
  2. Prikacio danas bekicu na diagnostiku, nema vise greske na airbag-u :D
  3. u pitanju je e38 725 tds, stalno mi gori lampica za airbag, kad startujem motor, ugasi se na manje od sekunde i ponovo se upali. Na dijagnostici javlja gresku na airbegu u vozacevim vratima, skinuo sam tapaci na vratima, airbag je ceo, kupio sam jos jedan (polovan) misleći da je neka muka sa ovim koji je na kolim, medjutim kada sam prikacio ovaj drugi nista se novo nije desilo, lampica se i dalje pali odmah i ne gasi se uopste. Neka ideja sta da mu radim i dgde da trazim problem ...
  4. Nedavno sam pazario 725 tds i lagano ga sredjujem za mene. Na red je dosao telefon u vozilu ( realno mi ne treba ali mi je fazon da auto dovedem u fabricko stanje ). Muka je sledeca, telefon radi ali ne reaguju komande na volanu i ne reaguje dugme na centralnoj konzoli gde mu je gde su mu komande za bord komp. telefon, sat i audio ... Ima li neko ideju sta mu fali ili ja samo ne znam da koristim ovo cude ... :pleasantry:
  5. Pozdrav svim članovima! Zovem se Dejan, iz Paraćina sam, nedavno sam pazario autić koji mi se sviđao od kad ga je BMW predtsavio, inace autic je 96to godište e38 , 725 tds. Želja mi je da ga vratim u fabričko stanje. Imaće tu posla ali jedno po jedno ;) Kad provalim kako se postavljaju slike ( i nadjem malo vremena za slikanje ) izbacujem sličice auta. POZZ B)