nenadcom

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nenadcom

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 03/03/1975

Contact Methods

Profile Information

  • Lokacija
    beograd
  1. lovato je oko 20e sto se tice magneta nema ga u svim ventilima a tvoj je jedan od njih,
  2. kad menjas bocu trebalo bi promeniti i multiventil na njoj.
  3. kakve su ti svecice, ako ne upali iz 2-3 puta ostavi ga par minuta jer oce da presise.
  4. Beste od turaka voltran uredjas za karburator je smece a mogu zamisliti sequent.
  5. ako nije sve to prestelujga negde mozda je samo rastelovan nedobija pravu smesu, a oce da puca ako mesa benzin i plin
  6. Moze ali nikako ne bih preporucio, posle 2000 na svaki motor bi trebalo sekvencioni plin da ide, to su i na atestu vec su poceli da traze.
  7. lovato i brc su definitivno bez konkurencije, tomaseto moze ali pazite koji kompjuter ide uz njega AC Poljski se pokazao medju najboljom kombinacijom sa tomasetom i stvarno radi bez problema.
  8. kod mene u 318 ugradjen lovato, i dizne se necuju uopste
  9. nov fiter vazduha, nije K N, Losa instalacija MAF senzora? ovo neznam sta je.
  10. u pitanju je Bmw 318 E46 99god ugradjen sevencioni plin lovato. auto je posle ugradnje radio pet meseci bez problema, posle je krenulo ludilo koje niko nezna sta je, crko mi je protokomer zamenim ga vozim mesec dana opet crkne, uzmem zamenim opet vozim dva meseca opet crkne, pre neki dan kupim stavim nov (u pitanju su bili originali nisam stavljao kineze), auto ko lud radi samo jedan dan vec sutra problem, sta se desava dali crkne protokomer dali zabrljavi samo, kad ga zakacezna da ima greske sve u vezi protoka vazguha i smese i kad obrisu nista se ne desava, zanaci simptomi na benzinu su nec
  11. ocu da promenim stop svetla na e46 99god i da stavim sa belim migavcima ali ja bu stavio stopaljke od restajling modela iz 2002god, dali je to izvodljivo posto raspored migavca rikverca i svetala nije isti stim nije isti ni ulozak unutra kao ni dzek, i sta se desava sa delom stopa koji je na gepeku.
  12. 318 E46 1999, danas sam bio kod jednog majstora njegova je teorija posle 10000 da se menja sto mislim da je ipak malo jer je cista sintetika u pitanju znam ljude koji sipaju polusintetiku i menjaju ulje na 15000 doduse ne radi se o BMW.
  13. Zasto je onda inspekcija na Bmw postavljena na 25000 i dali pali neke lampice upozorenja da je vreme za zamenu ili tako to.
  14. Da li kad se sipa cisto sinteticko ulje treba sacekati inspekciju od 25000km ili ulje i filtere treba menjati pre tog perioda.
  15. nenadcom

    E46 migavci

    Provalio sam, u krilu ima rupa samo sa duzim srafcigerom se jedna zabica pomeri i izvuce se minut posla.