karabalic

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About karabalic

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 06/10/1976

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Alen Dretvić
  • Lokacija
    Gradište
  • Automobil
    BMW
  • Interests
    Auti,motori,ženske....

Recent Profile Visitors

778 profile views
  1. Malo bolje pročitaj.auto je bi turbo,a samo 2 nove turbina su 2000e,jer su stare umrle :prankster2:
  2. Felge su Alpinica origigi,a o ugradnji turba kad uhvatim vremena,jer to je živa nauka,još 2 turbine. :prankster2:
  3. Na ovo postojece 2 turbine sa popustom i bez pdv 2000e,a ostalo sve imam.
  4. Sada je turbo dolje,bile su Garrett t2,a narucio sam garrett GT3r x2, o dojmovima kad namontiram nove gore,a auto tj BMW ce na stol pa da vidimo koliko ima konja. Inace išao je jako ljepo,jer moje mišljenje je subjektivno pored voznog parka sa 2 auta preko 300ks, možda nakon turpijanja sa novim i strujom i predviđenih 400-450 :D konja bude zabavnije.
  5. Malo radova,a tek se pocinje sa turpijanjem,a ovi što misle da je pokvaren što je ubacen turbo neka pate..
  6. -evo malo za promjenu turbaka. -auto je vidjet će te poslikama kao nov. -1991g i hrpetina oprema. -šperu ima i radi itd itd. -rasprava će se razviti kasnije u smjeru biturba i nadogradnje istog.
  7. Evo da vam kolega malo pomogne evo par linkova za sve one koji ih ne znaju, nadam se da æe pomoæ, meni je! ovdje ima super savjeta i pomoci za e34 http://www.bmwe34.net/E34main.htm ovo je stranica uradi sam http://www.unofficialbmw.com/main.html hrpa svega neceg http://www.bmwworld.com/index.html stranice uradi sam http://www.bimmerdiy.com/ E30: http://www.bimmerportal.com/diy/e30.aspx E36: http://www.bimmerportal.com/diy/e36.aspx E90: http://www.bimmerportal.com/diy/e90.aspx E34: http://www.bimmerportal.com/diy/e34.aspx E39: http://www.bimmerportal.com/diy/e39.aspx E60: htt
  8. Pa valjda znaju od čega le,ako ne e30 ima konusni ulaz,a na e36 je ravan.
  9. Na e 30 paše od e34 u milimetar,a e36 ima isti takav ali nepaše.
  10. udje se u auto, zatvore vrata. stavi kljuc u bravu i nakratko okrenes na poziciju 1 (maximalno 5 sec). Iskljuci se kontakt i izvadi kljuc iz brave. Sad se pritisne tipka za otkljuchavanje auta i drzeci je stisnutu brzo stisne tri puta tipka za zakljucavanje nakon cega se pusti tipka za otkljucavanje. Sad bi dioda na kljucu trebala zmigati 10 sec i nakon toga auto se zakljuca i otkljuca. ako ne radi, pokusaj opet.
  11. Iz iskustva ne spuštati jer prednje poluosovine jako trpe,prodo sam ih dosta,a znam i zašto. U katalozima nema niti gewinda niti npr 60/40 za spuštanje.