Gadza

Members
  • Content Count

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gadza

  1. Pa dodji, nismo preko sveta! ;)
  2. Evo malo i jednog Fiat Coupe sa posebnim zahtevima, "malo" poliranja i hrom malo:
  3. E pa ovako: AKCIJA DO KRAJA JANUARA!!!!!!!! Ako bude interesenata, bice i duze! Alarm+Parking senzori sa LCD ekranom sa ugradnjom za SAMO 70 Eura sa 6 meseci garancije!!!! Auto alarm odlicnih karakteristika sa plivajucim kodom, dva daljinska upravljaca u kompletu!!! I parking senozi koji sadrze 4 senzora za zadnju ili prednju stranu i LCD ekran, koji je mnogo lep uzivo i dosta pregledniji i bolji od klasicnih! Moguca akcija i sa klasicnim parking senzorima i ona je 60 Eura, naravno tu je ukljucen i alarm!
  4. I malo je menjano glupo zuto pozadinsko osvetljenje, ali nazalost slikamo telefonom:
  5. Evo i Opela malo :D fabricki: Preradjeni:
  6. Malo poliranja Punto 2, klasika
  7. Evo jos jednog progledalog nemca sa full xenonima, sa parking senzorima i sa radjenim velikim i malim servisom, zaboga rekli liku da se servis sa fabrickih kaisem radi tek na 120,000 km!! :blink: :blink: :blink: Ovo je snop kratkog svetla!
  8. Evo jedne Lagune koja je dobija farove od restyling modela, uz to i poliranje i xenone i sve moguce :preved:
  9. Evo jednog italijana :rolleyes: I naravno mora malo i Zastava da bude osvetljena :dance3: i naravno po poznatoj jacini svetla na komandnoj tabli uradjeno i pozadinsko osvetljenje i jos Z-101
  10. I evo prvo da stavimo na pocasno mesto jednu E46-icu
  11. Haha Ivane ne stekaj se :D Evo ja placam pivo! Evo sada cu da ubacim neke slike sto smo dosada radili, a da zanemarimo kineske baterije u aparatu koje su prazne posle 5 slika! :unsure:
  12. proveri punjenje, zatim proveri davac temperature motora ... e ako ne resis dodji do mene :D
  13. Jao Stojanicu!!!! JAo crni Stojanicu! :DDD Javi se neki dan, otvorio sam garazu, pa da se pocastimo malo! Imas gore link!
  14. Momak je pitao da li je moguce da se to uradi na taj nacin, hteo je da bude drugacije jendostavno i tako sam i napravio i veruj mi da se varas povodom snopa, socivo je blago spusteno u odnosu na stara kratka svetla, tako da sam dobio extra snop kratko i perverzija dugacko svetlo! Ako si video da imam u ponudi i aftermarket farove, ako hoce Bata da mu bude priblizno fabricki a da mu se ne iscepa dzep. :)
  15. Sta ce ti original kada sada imas dobre xenone i ne moraju da budu original? Pa da li ti znas koliko kosta original balast? U sustini ima raznih varijanti! POgledaj ovu moju grupu http://www.facebook.com/pages/ACG/162437613776425?ref=ts&fref=ts I pogledaj BMW E46 320d koji je izasao iz moje garaze! Momak je isto hteo da budu kao fabricki, da se nigde nista ne vidi i tako je i uradjeno! Ako si zainteresovan javi se na 069/485-05-95
  16. slusaj ti root admine :D xaxa Pa kude si bre ti Igorce? nema te nikakav! Otvorio sam garazu u vezi auto elektronike i mehanike, i jos dosta sitnica, xenoni alarmi, parking senzori xenon sociva, i razzzne druge stvari. Gde da se otvori oglas??

    Poslao sam ti na face cisto da vidis jedan e46 kako je uradjen :D

  17. xaxaxaxa pa to nema nikave veze sa alarmom! lol kakvo djubre od kondenzatora! Gagy misli ti brate moj sta hoces, ali limuzina je za sve pare!
  18. ah ne ne, ja sam rekao BRZo od tacke a do tacke b, a svkaa ruta je od a do b :D
  19. Opelas ili ne, stizem brzo od tacke a do tacke b. :dance3: Lep ti je svemirac! :D
  20. Gagy pa jeftinije bi ti bilo da si uvezo tvoju kocku tamo :P Jebo te Nikolin kum! :D
  21. Mislio sam na sledecu nedelju, zato sto nikako ne mogu da stignem ranije Gagy, family trouble.
  22. Ti lepo dovezi neki bmw kasvetan iz Amerike, pa onda mi trazi da ti radi alarm kako treba, a ne na onaj tvoj gde se gubi masa :S Ici cu u nedelju do Milanceta da vidim to, a njemu kazi da spremi 'ladan nes.
  23. Opelas ili ne ... kotrlja se! :D Za te pare, bolje nema. NE SKRECI SA TEME! :D