Piske

Members
  • Content Count

    329
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Piske

  1. Ti bi ipak da se ubedjujemo? Ok...

    Kakve to veze ima? Cekaj, polako, sta si ovime hteo da kazes? Da su oba auta krsine(realno, stanje im je kao i svaki drugi e36 ovde), i da ne idu kao novi(sto je i realno), a da tvoj 2.0 ide bolje i da je bolji nego nov?

    Ja sam samo taj zakljucak izvukao, e sad neka mi neko kaze da sam lud.

    Stvarno ne znam u kakvom su tehničkom stanju tvoja kola. Nisam ih probao. Sa slika mogu samo da zaključim da lepo izgledaju. Nisam nigde napisao da moj 320i ide bolje nego kada je bio nov. Ne znam odakle izvlačiš takve zaključke.

    A što se tiče ubedjivanja a bogami i potcenjivanja ti si prvi počeo.

    I da. Broj godina je samo bitan zbog činjenice da sam ih vozio kao nove, mislim na E 36 ništa drugo. Kao što sam napisao ti si možda vozio neke druge modele BMW-a koji su se kasnije pojavili kao novi a ja recimo nisam.

  2. dovoljno ;) pise ti u profilu, ja to ne krijem, ali se ni ne trudim da budem previse ozbiljan...

    Ne verujem da si sa 13 godina mogao da voziš nov E36 320 ili 325 i samim tim imaš predstavu kako taj auto treba zaista da ide. Mogao si eventualno E46 ili neki noviji model da voziš nov.

  3. Ne pričam napamet. Vozim 320i kao što i sam znaš a golfa V 2.0 tdi konkretno nisam vozio . Vozili su drugi. Na 220 Bmw 320i mu beži za pola dužine kola sa pola pedale gasa i ostavlja ga iza sebe. Više puta ustanovljeno.

  4. Ne može ni jedan 2.0 Tdi 140 ks u Golfu apsolutno ništa protiv E36 320i a kamoli protiv 325i ili 328i . Pričam o otvorenom putu. Po gradu nemam nameru da jurcam niti sam ikada jurcao. Samo coolerska vožnja.

  5. @Bokibmw Taj rad Boki. Evo danas idem smederevcem i tip sa Hyundaiem Santa Fe-om na svakom semaforu prilikom kretanja mi svira, što se vučem, po njegovom shvatanju vožnje i nabija uz dupe dok nisam malo jače pritisnuo gas i naravno "poleteo" u odnosu na njegov "kamion" . Tada je valjda napokon shvatio u čemu se vozi on a u čemu ja. A da ne o pričam masi vozača u raznoraznim Puntićima koji daju gas do daske na nizbrdici i ako se već upalilo crveno svetlo na semaforu i onda naglo koče, sve u cilju da se nabiju na semaforu ispred mene. Moj stil vožnje u gradu je odavno, da spustim potrošnju goriva što niže.

    Shvati moj pretposlednji post kao zezanje. Moramo malo i da se zezamo.

    @Pontdom Neću da postavim, sisa sam hahaha

  6. Neko mi rece da gumice ventila mogu odozgo da se menjaju, bez skidanja glave? Nisam upucen pa zato pitam

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk

    Mora glava da se skida. I drugo otkud znaš da su ti samo gumice ventila za zamenu ? A kad već skidaš glavu menjaš sve što je za zamenu. Odnosno da uprostim polugeneralna s obzirom na godine auta i onda si miran. Jb šminku , najvažnije je barem meni da je auto tehnički u top formi.

  7. Većinu tih Jtd, Tdi i ostalih odereš bez problema :D

    Taman možeš da ostaviš trenutne felne za zimu a za lepo vreme neke 16-ce ili 17-ce kako ti se već dopada.

  8. Duže vreme se vrteo po oglasima. Odvezi ga na štelovanje oba trapa i sve će ti reći po pitanju sudara da li su ostavili posledice po pitanju geometrije trapova. Ovako sa slika prednji levi točak izgleda da je malo više povučen ka unutrašnjosti krila. No slike često znaju da zavaraju . Ne izgleda da je puno prešao. U svakom slučaju neka ti je sa srećom.