goranmenadzer

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About goranmenadzer

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Automobil
    bmw 325 coupe e36
  1. . Ovo mi je ostalo od slika, a valjda ce ih bojan 1984 postaviti kad sredi auto pa moze da se vidi pre i posle sredjivanja. ako nista drugo bar ga je oprao. Zima je bila sa puno snega, sneg se otopio i ostalo je blato a ja gazio po blatu pa eto i vidi se.
  2. Momak kome sam prodao peticu je iz BG, ali nisam siguran kako se zove. Jutros sam video da je postavio slike. Auto je bio odlican, u standardu. Motor bruka, ide kao lud, nikad udaran, osim sto sam mu ja polomio branik jer nisam video stub od ulicne lampe, pa sam kupio branik od nekog stranca u boji tako da je i branik original. I drago mi je da ce momak da ga skocka, jer fali mu sminke, i felne.
  3. Prodao bih ga zbog posla kojim se bavim, treba mi auto sa cetvoro vrata. Nemogu svakoj budali da ustajem da udje u auto, a i zao mi je da ga arcim po rupama na periferiji. Sto se registracije tice, registrovan je do januara a i registracija je oko 350e zato sto je registrovan u Raci kragujevackoj,.I da je 500e nije mnogo u odnosu na uzitak koji pruza takav auto.
  4. E ako si mu reko, i opet da mu kazes! Mislim na migavce.
  5. Ima u Mladenovcu neki Roki, vrlo je povoljan i ima gotovo sve, i novo i polovno. Taj zadnji branik je, kako ga vidis, uzet kod njega za 40e. tel. 064/33-66-770 065/33-66-770 A taj kod Cacka zove se Ostoja, bije po usima za cene, mog drugara iz Kraljeva odrao je za generalku na 524td, negde oko 2.300e. KVARAN KO SUPALJ ZUB! A da, za branik mi je trazio 70e i to nije bio u bordo boji.
  6. Pa druze drago mi je da si zadovoljan autom. A onda kada si bio kod mene u Kragujevcu ni pice da castis za tako dobar BMW. Salji slike kad ga sredis. :D
  7. AAAAAAAAAAAAAA! kakva zverina, nevidjeno, ludilo! Svaka cast. Daj neke performanse.
  8. A evo i stare dobre petice koju sam imao pre zmaja. 520i 24v '91. god. . .
  9. evo malo i mog autica, moram samo da mu ofarbam donji deo branika u boju karoserije. Auto bi mogao biti i na prodaju. . .
  10. Jao sto sam nevaspitan :vampire: Moje ime je Goran Rakic imam 28 godina, javljam se tj. pisem iz Kragujevca i volim sve sto vole mladi a najvise volim lepe zene i dobre automobile, jos ako je BMW... A volim i pivo i rakiju i ..., svasta po nesto. POZDRAV! PS. jel sad bolje? :(
  11. I eto, trazio sam protokomet za svoj auto pa naidjoh na ovaj divni forum. Drago mi je sto sam ga nasao jer ovaj BMW KLINIK je ludilo, nema sta nema, a u celoj sumadiji i pomoravlju nisam mogao da nadjem deo. Jos jednom POZDRAV SVIMA! :P