ZvekiSU

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ZvekiSU

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Damir Zvekanov
  • Automobil
    BMW E46 320D
  1. Ne mogu te kontaktirati preko poruka. Molim te, posalji mi jednu PM poruku. Hvala
  2. Pozdrav, Kome drugom da se vlasnik svojeg ljubimca obrati za savet, nego clanovima ovog foruma. Radi se o modelu E46 320D 2003. godita. Pre par meseci počeo sam čuti cudan zvuk u kabini prilikom davanja kontakta, brujanje koje se lagano utisava pre startovanja motora. Taj zvuk se znao čuti dosta glasno nakon duzih puteva. Do pre nekoliko dana jos sam mogao upaliti agregat, sto sada već nije slučaj. Nakon davanja kontakta, brujanje se vise ne čuje, ali motor se ne da upaliti. Nakon nekoliko desetina pokusaja okretanja kljuca, brujanje se začuje i motor može da pali, mada ga do popravke ne na
  3. Nista, komplet mora na prodaju. :( Neko se vec naci kome ce ovaj set vise odgovarati.
  4. Hvala na komentaru, medjutim mene muci prebacivanje kompletnih unutrasnjih Xenon elemenata u halogena kucista (vidi slike koje sam postavio). Projektori su vec bi-Xenon i mislim da sa tim ne bih imao problema.
  5. Hvala, pozvao. Drugo resenje nismo nasli, osim da poprodam sve sto imam i ugradim Morimoto, ili pribavim kucista za Xenon farove, sto bi mi iskreno mnogo vise odgovaralo. Jos uvek ne gubim nadu. :)
  6. Pozdrav clanovima! Pre nekoliko meseci postao sam vlasnik BMW vozila po prvi put. Nisam ih ni vozio ranije i mogu reci da sam prezadovoljan performansama i kvalitetom moje E46 150KS 320D facelift masine 2003. godista. Nakon velikog i malog servisa uradio sam jos nekoliko nadogradnji, a sada sam zapeo kod farova. Naime, trenutno su u vozilu standardni halogeni farovi. U nameri da ugradim Xenon farove, pribavio sam sve elemente (fabricke originalne Mitsubishi balaste i ignitere, sijalice i farove (zajedno sam fabrickim bi-Xenon projektorima) skinute sa E46 M3 Coupé modela, verovajuci da ce po
  7. Pozdrav clanovima BMW foruma, Kao sto je red, prvi post na forumu neka bude predstavljanje novog clana. Zovem se Damir, zivim u Subotici, vlasnik sam BMW 320D nekoliko meseci, prezadovoljan performansama i kvalitetom izrade automobila. Nadam se da cu svojim zalaganjem na ovom forumu uspeti pomoci u nekom problemu, pa i da cu nauciti po nesto novo od iskusnijih vlasnika BMW-ova.