Leto

Members
  • Content Count

    336
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leto

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Igor
  • Automobil
    BMW e46

Recent Profile Visitors

1002 profile views
  1. Zdravo druže,

    vidim da si pisao o zamjeni pletenice kao riješenje za čudne vibracije prilikom gašenja. Da li misliš na pletenicu na auspuhu posle katalizatora? Zamjenio sam zamajac pa me brinu ove vibracije prilikom gašenja, nadam se da nije remenica radilice.

    Pozdrav

  2. Leto

    BMW E30 vs E36

    :) Ovo ne mogu da pobijem, potpuno si u pravu!
  3. Leto

    BMW i8

    Garant je ogroman turbo!
  4. Leto

    BMW E30 vs E36

    Kažu da se pokazala kao dobra grtalica ;) http://www.autoblog.com/2012/10/19/bmw-e30-3-series-is-the-ultimate-plowing-machine/
  5. Leto

    BMW E30 vs E36

    Nije poenta pitanja da izvučes ono sto ti odgovara, da kazes da se samo to traži/važi a sve ostalo da zanemaris. Čovek je lepo napisao e30 vs e36 sto podrazumeva sve sto je + i - vezano za modele. Veliki + e36 je sto je bezbedniji, moderniji, napredniji, brzi, stabilniji i to meni zavređuje mnogo vise pažnje nego fan klub sirom sveta. Fan klub nije nikakav garant ničega, pogledajte koliko ljudi podržava militantne islamiste sirom sveta-jel to garant da je islam bolji?!
  6. Leto

    Oglasi

    Evo jos egzoticnije egzotike: http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6834189/bmw-m4
  7. Leto

    BMW E30 vs E36

    Ja bih ali nemam toliko para. U međuvremenu ne govorim kako je e46 najbolji auto samo zato sto ga imam vec dobro znam gde mu je mesto.
  8. Leto

    BMW E30 vs E36

    Druže drugačiji je koncept sada, prebrzo se uvode nove tehnologije, zasto bi neko želeo da vozi autdejtovan auto? I ti "dobri delovi" iz osamdesetih sada imaju 30+ godina i odavno nisu dobri već su zamenjeni nekoliko puta.
  9. Leto

    BMW E30 vs E36

    Pa to je moje lično mišljenje, nisam ga preuzeo sa foruma.
  10. Leto

    BMW E30 vs E36

    Najveća razlika između bilo koje sukcesivne generacije trojki je između e30 i e36. Pored uvedenih aktivnih elektronskih sistema promenjena je konfiguracija položaja motora koja se i danas koristi. Motor je povučen nazad ka vozaču a prednja osovina je gurnuta jos napred pa je motor tako dosao iza prednje osovine sto je dovelo do dramatične promene upravljivosti.Raspored mase je namesten na 50/50. e36 je mnogo napredniji tehnoloski, logicniji, bolji u svakom pogledu.
  11. Leto

    BMW E30 vs E36

    Ja za to imam 205icu XS iz 1989, a sto kažes za porodicu mora noviji, pouzdaniji auto. Skroz podržavam staru skolu i ponekad zavidim sto i sam nemam vremena/uslova da sređujem neku starinu - to bi me opustalo i ispunilo. Jedino ne mogu da se složim da su ta stara auta bolja od danasnjih, to je apsurd. Tehnologija napreduje a ne nazaduje sa godinama inače bi nam jos uvek kola vukli konji a kamione volovi.
  12. Leto

    Oglasi

    Meni je jako lep GT, podseća na Panameru.
  13. Leto

    BMW E30 vs E36

    Meni je e30 mnogo lepsi ali tu se sve zavrsava tj. sve ostalo ide u korist modernijeg e36.
  14. Leto

    BMW E30 vs E36

    A e46 dete, ostalo su unuci i praunuci. E sada naravno da su dede potentnije, to je tako logicno nelogicnim likovima.