Urke_fl

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Urke_fl

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Automobil
    Toyota Mr2 Spyder i BMW 850i
  1. znam Zokija bio sam kod njega pre par godina. ali on je u Sabcu meni treba neko u bg da ga ne slepam u sabac
  2. Imam BMW 850i i kupio sam motor i menjac pa mi treba neki provjeren majstor u BG da stavi to, a izvadi stari motor i menjac napolje. Pito sam ih nekoliko u Zemunu ali nece da rade Osmicu kazu specijalan model. Ako neko ima neki predlog. Unapred hvala.
  3. Svaka cast za fotke i klipove. Provod, zezanje, ludnica. Ja samo mogu da kazem, j***m ti okean.Nadam se da ce i u julu biti neki skup pa da vam se pridruzim.
  4. Zanima me zasto je toliko skupa ova autodijagnostika u Srbiji. I dali vecina servisa ima te aparate i ili samo po neki ko kometa. Gledam na jednom sajtu krece se od 400-150 eura. I to jedan od jeftiniji.
  5. Al ovom crnom stoje labo doors. Extraaaaaa.
  6. Trazio bmw servise preko google i naletio na sajt slucajno.
  7. Mene su u Aloneu osisali kao ///Misica. proslo ljeto sam vozio onu 8 na servis. Promenili mi neke delove na tockovima (neke statore sto drze tockove lupam ali znam da je tako nesto) promenili mi visko, koji nisu dobro stavili pa sam 3 minuta od servisa u voznji primetio da kazaljka od temperature skace po crvenom stanem otvorim haubu visko neradi hladnjak propiso, vratim se nazad reko niste dobro stavili visko neradi, kaze jedan mehanicar (koji me citavo vreme bario da mu prodam bmw da on stavi dizelov motor u njega) kako neradi nemoguce, otvori haubu kad ono neradi a hladnjak curi reko ovo n
  8. Poslo sam pm Klinici ako moze on ili neko od njegovi kolega mehanicara iz BG-a (clanova foruma) da pogleda o cemu se radi. Ja nisam u Srbiji dolazim tek u julu a bmw je kod strica u Zemunu. Tako da bi se sa njim mogli dogovoriti o svemu. Nije hladjene jedini problem, pusta i ulje diftung kartera popustio. Ali ovo hladjenje me zabrinjava nenormalno. Bas sam zvao strica malopre, kaze hladnjak ce danas da sredi pa eto ako se dogovorim sa majstorima mozda ga i provozam kad dodjem nazad a u suprotnom neznam sam sta da radim. A inace na ovaj forum sam naletio pre par dana trazeci bmw servise po bg-e
  9. Auuuuu.BMW klinik iz tvojih projekata vidi se da si majstor. Ali si i pesimista, ni manje ni vise odma vidis glavu.(shala ne zamjeri) Hehehehe. Da malo bolje pojasnim slucaj. Od kako sam zameno vodenu pumpu preso sam 5000 km. Jednom u voznji primetim da se visko necuje, i primetio sam da kazaljka ulazi u crveno odma sam stao kad sam otvorio haubu hladnjak je vec propiso na jednom mestu malo. Zameno sam visko, ali hladnjak nisam zakrpio, tako da sam preso jos 200 km ali svaki dan sam dospao vodu. Uvek tokom voznje sam pratio kazaljku nije nikad usla u crveno, ako krene odma bi stao i ispustio v
  10. Imam 22 godine. Ovde na Floridi vozim Tojotu Mr2 Spyder 2001 godiste. A u BG-u imam bmw 850I 1991 god.
  11. Pozdrav za Jovicu. Mi smo tako reci komsije ja zivim u Tampi.Bio sam u Majamiju pre dve sedmice na Sony Ericson openu kad je Jelena igrala finale.
  12. Vozdra. Imam 850i 1991 godiste imam problema sa hladnjakom. Prvo mi je otisla vodena pumpa pa sam stavio novu, i onda mi je puko hladnjak na jednom mestu, nabija nenormalan pritisak. Sad neznam sta je u pitanju, ako zakrpim hladnjak i ponovo ga stavim bojim se da nije do njega nego da nabija pritisak zbog neceg drugog pa ce opet da mi rikne hladnjak. I plasim se onog najgoreg da mi ne pomesa vodu i ulje. Inace slabo se razumim oko mehanike. Dali neko zna u cemu je problem. Unapred hvala.