Zuperman525

Members
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zuperman525

  • Rank
    ZUPERMEN
  • Birthday 03/30/1983

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nemanja Ninković
  • Lokacija
    Banovci-Dunav
  • Automobil
    BMW E34-525i I VW Polo

Recent Profile Visitors

928 profile views
  1. Pre nekoliko dana sam ugradio prednje podizace na E34/518. Sva instalacija je tu, sve povezao i radi polovično. Prozoriu se normalno otvaraju, a zatvarju se u segmentima, po 10ak cmm i onda stane, pa moram da pustim prekidač i opet ga pritisnem da bi nastavio. Šta činiti????
  2. E ajde mi se javi kad budes mogao,Milos sa skupa kod Intera iz Novih Banovaca...da te pitam nesto u vezi auta i onih spojlera Bbs sto smo pricali.
  3. Ne znam da li je ovo pravo mesto za to,al imam jedan problem i trebaju mi neki saveti. Naime neprevazidjena mi je zelja da imam E32 3.0 ili 3.5. E sad mozda u narednom periodu od par meseci budem u mogucnosti da kupim tako nesto,pa me zanima,znaci objekivno misljenje o E32 sto se tice odrzavanja i potrosnje,s tim da ne bi s tim kolima isao za grad svaki dan,znaci kao vikend varijanta.
  4. Moja kocka je dosla u porodicu 02,marta 2006 i od tad sam nasao svoju veliku ljubav :suicide2: ,nevidim ni jedno drugo auto koji bi yadovoljio moje potrebe,samo BMW :suicide2:
  5. Pa to i nije losa stvar,uzmas tablice napises sta hoces i tvoje su,samo sto mislim da cemo jos cekati i na tablice,kao i sve ostalo sto se ceka :pleasantry:
  6. Zuperman525

    devil eyes

    E ovako vec tri dana pravim angel eyes i mogu vam reci da je takva zajebancija da to nije normalno,neka mi samo neko objasni kako je to tako jednostavno napraviti? Znaci stakla pucaju ko luda a da bi se ubacili prstenovi treba da se prepravlja unutrasnja plastika(far sa socivom) Moje je iskuistvo uzasno,i stvarno mi nije jasno kako je tako jednostavno za napraviti. ;) :buba: :blush:
  7. Auto je bruka,jesi nasao kom abs-a?
  8. E ovo je vrh,do jaja autić,brate ko igračka za decu :)