nedeljkovic

Members
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nedeljkovic

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    perica nedeljkovic
  • Automobil
    bmw 316ti e46 compact
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=33694

Recent Profile Visitors

735 profile views
  1. da ne otvaram novu temu i meni je pocelo tj primetio sam pre nedelju dana da imam ulja ispod auta.nije strasno,ali me nervira.e sad me zanima jel puno strasno i odakle bi moglo curkati.na meracu sam gledao nivo ulja skoro do druge crtice je.
  2. dobar drug!meni je matori rekao kad sam uzeo bmw “jao pero pa sta ce ti to,pa to je zadnja vuca “ ja kad nisam umro od smeha mada sam i ja bio malo skeptican,posto mi to prvi auto sa zadnjom vucom.e posle sam se i sam uverio kad je pao prvi sneg,ma reko mora to po snegu da ide ipak je to bmw tako je i bilo.ide bmw za sve pare sto bi se reklo
  3. lep ga sredjujes nema sta nego reci mi kako si bubrege ofarbao?samo presao sa crnim sprejom i to je to?posto bi ja isto to da uradim.
  4. da i meni su ovo branici od M paketa ali starije verzije e46 tj prve serije e46 u M paketu.vidjao sam ih po oglasima.
  5. zaboravi da napisem mislim da sam ja jedini bio sa kompaktom e46 bilo je 2-3 sli e36 ali e46 kompakta ni od korova
  6. ja sam juce bio ali sam okasnio zbog posla ali sam uspeo nesto da zabelezimiskreno mrzilo me i da slikam po onome suncu i jos bio sam ko da nekazem sta,ali bilo je super photoupload
  7. cini mi se da je radila,a miki mi je rekao na diagnostici da je menjana sa manuelne na automacku
  8. gledacu drug sto pre to da resim...jos ja sve lupam glavom sta bi moglo biti,a verovatno je motoric.prvo sam mislio da ne znam da upalim :D ali eto izgleda da je problem do motorica.sta da ti kazem nego hvala :) sad moram vijati cika mikija :)
  9. pa moguce imas osecaj da se cuje da duva ispod plastike instrument table
  10. evo sad sam isao da upalim i cuje se da duva ispod stakla,ali imam osecaj ko da je zapuseno nesto ili zaglavljeno pa nece da otvori
  11. to sam ukljuivao i cini mi se da ne duva gore.duva svom snagom.ajd odo bass sad da probam da vidim sta se desava
  12. drug to sam bas hteo da napisem cini mi se da je radilo kad sam kupio auto i da kasnije kad je dosla zima nije...sve zivo sam pretiskao nebi li osetio da duva gore ispod stakla...dok napred ko lud duva
  13. miki sa foruma mi rece nesto da je bila manuelna klima pa je namesttena digitalna i da je nesto namesteno da duva napred....nemogu se setim tacno.
  14. ja imam neki isto problem magle mi staka <_< a na onim prorezima ispod prednjeg stakla ne oseti se da duva,dok kad spustim klapne napred se oseti da duva.nadam se da razumete o cemo pisem,pa ako moze neka pomoc :rolleyes: