Aleksa Aničić

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aleksa Aničić

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    AleksaKG
  • Automobil
    BMW E 46 316i

Recent Profile Visitors

703 profile views
  1. Povezao sam volan,radi samo muzika i sija , tempomat nisam hteo da povezujem,nema potrebe. Otisao do Cacka u servis bmw kum i povezao , 4000 i taman mi sredio gresku za airbag. Lambda sondu sam narucio , kada to budem zamenio necu imati bilo kakvu gresku. Trazim M branik i naslon za ruku i to je to . pa krajem sledece godine dolazi drugi auto.
  2. "Spojio sam sa modula svjetala ljubicasto/zutu zicu na zeleni konektor iza spulne na pin 10 i bijelu zicu sa zutim tackama (i-bus) na pin 9 i to je to." Jel si prekinuo jedan kraj sa modula svetla pa spojio na konektor ili si samo 3 zicu spojio sa modula svetla na konektor?
  3. Ko je taj lik , ne mogu nigde da ga nadjem
  4. Kupio sam MF volan.Odlicno se uklopio,veoma dobro je ocuvan.Postavicu jos slika ovih dana , cim auto dodje sa dubinskog. Imam dosta pitanja,nadam se da cu dobiti odgovor barem na neka 1.Povezao sam volan ,tj samo ona 2 dzeka , medjutim ne radi ni muzika i ne sijaju dugmici . Video sam da ima puno tema oko ove price ali ne znam da li imaju veze u mom slucaju , posto je meni bio obican volan bez funkcija. Koliko sam razumeo preko volana mogu upravljati 3 stvari -telefon (video sam za neko povezivanje preko bluetooth-a, hteo bih i to da uradim ) -kontrola muzike (to
  5. Imam osecaj da slabije ide , a sto se tice potrosnje msm da je povecana . Mzd mi se cini a mzd i ne . Samo mi je receno da je lambda sonda, da li neko moze da me uputi sta i kako sto se tice toga,koliko sam razumeo ima jedna pre i posle katalizatora ? i jos jedno pitanje koji antifirz ide za moj auto , malo pre mi se upalila lamica za rashadnu tecnost.
  6. Lambda sonda je u pitanju , izbrisao je gresku ,medjutim posle par dana se opet pojavila. kaze da nije nikakav problem , nego ona sijalica bode oci
  7. Kupujem trokraki volan . ponude u inbox
  8. Nisi lepo postavio sliku . Ubaci par slika ipak je to sedmica, vredi videti .
  9. Provericu sutra,1000 dinara je po kg-u . Nadam se da nije neki kvar ili sta vec
  10. okej,hvala. da , na tu lampicu .
  11. Hteo sam jos da pitam na koliko km je pogodno raditi mali servis ? I jos jedno sto se tice greske (lampica za motor),pre neki dan sam uzeo da proverim ulje cisto bzv i lepo vratio onaj merac, posle toga palim auto i pali se lampica. evo sija vec 3 dana.jel ima neko predstavu sta je ? Cudno mi je sto je sto se odmah nakon proveravanja ulja ukljucila.
  12. Hvala . Svetlo cu ovih dana da popravim Volan cu do kraja godine zameniti svakako . Prstenovi su CCFL.
  13. Do kraja godine je u planu : -Prednji m tech 2 branik - Trokraki volan obican ili ako cu mf onda cu morati da kupujem zatezac sajle i ostalo da bi sve radilo. -Kozni naslon za ruku -Zatamljena stakla i jos neke sitnice , auto cu zadrzati jos sigurno 3-4 godine , pa bih hteo da ga sredim po mom ukusu . :))
  14. Od kako sam kupio auto imam "problem" sa termometrom spoljne temperature. kad je auto hladan ,ono prikaze pravu temp. medjutim kad se gagreje pokaze oko 50 . Verovatno je merac skliznuo,ispao iz lezista ili sta vec. jel znate gde se on od prilike nalazi kako bih ga postavio na pravo mesto