shone_munja

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About shone_munja

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nenad
  • Lokacija
    Sremska Mitrovica
  • Automobil
    BMW 520d

Recent Profile Visitors

799 profile views
  1. Aplikacija se i zove Ate. Mislim da cu onda uzeti ATE al kad ih proverim :D
  2. Pomoc!!! U prodavnicama mi pricaju jedno a na netu citam drugo... Treba da promenim komplet prednje diskove a u prodavnici mi nude ATE kao najbolji izbor bla bla... Ako je neko menjao i pouzdano zna sta treba staviti na E39 nek mi napise...
  3. Koliko je to dobro za felne i sam trap? Oce biti nekih posledica ili ne smeta nista?
  4. Jel moze da se siri centralna rupa na felnama? E39 su unistili samo zbog felni, jedino kod njega i x5,6 je centralna rupa 74,1 a kod svih ostalih 72,6...
  5. kod mene verglanje nije kilavo, vergla super ne muci se nego to traje duze, na 10 zub hvata. Ne lici mi bas na grejace na +20 stepeni.
  6. E ovako u pitanju je bmw e39 520d. Zasto mi prvo jutarnje paljenje duze vergla, od prilike 10 zub tek hvata? Da li su u pitanju grejaci ili nesto drugo?
  7. eeee vidis dobro si me podsetio za igora, pitacu ga bas za njegov...
  8. Od majstora limara sam cuo da ne valja. E sad kome verovati, svako svoju politiku :scratch_one-s_head: :scratch_one-s_head: :scratch_one-s_head:
  9. al za foliju auto mora biti komplet sredjen, ne sme nigde ulubljenje itd, dok moj ima tih stvari i jos plus sam cuo da folija podstice da limarija truli jer zadrzava vlage.
  10. Koliko bi kostalo komplet menjanje boje auta i farbanje u sustu suprotnos? Inace BMW mi je sad teget a hteo bih beli. Mislio sam folije ali sam odustao zbog negativnih komentara vezano za njih. Jer ne mogu da nadjem nekog ko ima belog 320d da menjamo :D
  11. 30, 40eu?? Ja sam za diferencijal za e46 dao 130eu...
  12. Pocelo je ulje iz diferencijala da mi kaplje... U pitanju je 316i e46... Sta treba da se uradi povodom toga? Diferencijal sam menjao pre 2 meseca i sad je ovaj prokapao ulje, jel mu ima spasa?