Stanković Jevrem

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stanković Jevrem

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    //
  • Automobil
    e3x
  1. Gusce ulje = veci napor. :) Sve u svemu ja stavljam 10w-60 pa javljam kako bude.
  2. Pouka teme je ako se auto redovno vozi u gornjem opsegu obrtaja, onda je bolje 10w-60 ulje, a ako se vozi standardno onda je 10w-40 sasvim dovoljno. 10w-60 nije pogodno ako se ne "gazi" zato sto je gusce i veci je napor na pumpi za ulje.
  3. Ne mislim na moj, vec oznake po vinu. Moj ima samo M sport suspension. :lol:
  4. Koje je vase misljenje o koriscenju 10w60 ulja za gorenavedeni motor?
  5. To smo resili, samo sto '91. nije postojalo ovo prvo za e36. @vlada-t jasno mi je sad, moja greska. Po vinu ima M sport package, M aero package i M sport suspension (mozda ima jos nesto, ne znam vise).
  6. Nije M3 nista preterano skup pa da se nema para, nije sve u novcu vec mogucnostima koriscenja i skladistenja, tj. kvalitetne ekspropriacije. Nije poenta kupiti nesto i gubiti novac jer to nesto propada kod tebe. Ne kupuje se takav auto da bi se sahranio, makar ja tako razmisljam.
  7. Hvala. A za ostatak - forum je mesto za diskusiju a ne za zabadanje nosa u necije privatne stvari tipa: sto si kupio 325i a ne M3. Sto sam kupio e36 a ne f30? Sve je stvar licnog izbora i niko nema pravo da zalazi u to niti ja imam ikakvu obligaciju da se pravdam ikome! Tako mozemo u nedogled, npr. ko ima e36 M3 - zasto imas e36 a ne e92 M3, za tebe - zasto imas e36 320 a ne 325, ko ima panameru - zasto nemas turbo, ko ima turbo - zasto nemas turbo S itd. Sto se mene tice ja cu kupiti auto vise u mom stilu od 325i jer iskreno, postao mi je malo dosadan i treba mi nesto jace ali vreme ce pok
  8. Greota je kada zivis u stanu bez garaze i bez mogucnosti da ga sam detaljno operes kao i da ga skladistis na bezbedno mesto.
  9. Imam precih stvari, da - ali ako majstor daje za neku prihvatljivu sumu, onda ne mogu to da propustim. Napisao sam da mi treba automobil za svaki dan a M-a je greota voziti po snegu, kisi, bljuzgi itd. Takodje, napisao sam da mi je auto bio potreban hitno, a hitno nisam mogao da skupim jos par hiljada evra potrebnih za kupovinu tog gorepostavljenog. Da sam sacekao par meseci uzeo bih ga, ali sta da se radi. :) Jel ja to osecam malo zavisti? Cemu to, cemu frustracija?
  10. Kakvo je to pitanje? Morao sam hitno da kupim auto zbog prirode posla, nisam imao vremena da cekam da se pojavi M i da ga onda vozim samo kada je lepo vreme/samo vikendom. M nije opcija za svakodnevni automobil, a trenutno imam precih stvari od kupovine drugog automobila.
  11. Kako ga je najlakse kupiti kada na oglasima vidim samo jedan (http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7157458/bmw-m3)? M automobili, posebno stariji su velika retkost kod nas, a zbog regulacije na uvoz samo euro3 i novijih, su nemoguci za legalno carinjenje i registraciju kod nas. Bas steta, mada sa njim cu popricati kad budem radio servis.
  12. Zato sam i protiv svih M delova na ne-M autu. A kada budem kupovao sledeci auto - ako kupujem, kupujem M, ne pravim laznjaka. Najvise me odbija kad vidim M oznake na ne-M autu, ovde u Zr-u lik ima nov 420d Gran Coupe sa nalepljenim M4, mislim cemu to? A kada smo vec kod M-a, videh da mom majstoru stoji M3 iza radionice u odlicnom stanju (kupe, '95, estoril plava metalik boja, 6 brzina, S50B32 motor) ali ga ne vozi jer nema za registraciju. E pa sad, ako zena odobri i ako majstor bude popustljiv mozda i bude necega. :)
  13. Sta sve podrazumavate pod M paketom? Koliko ja znam, sportska dodatna oprema za e36 je bila: - volan (za moje godiste kozni trokraki sa airbag-om) - sportska sedista (koja pritom nisu sedista iz M3) - M SPORT oslanjanje Za branike i lajsne ne znam, ono sto znam je da '91. M3 nije izasao. Takodje, branici i lajsne su M-optic a ne M-paket. Ili ja gresim jer vezujem M sa performansama.