Golub81

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Golub81

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Damir Golubovic
  • Automobil
    BMW E36 coupe

Recent Profile Visitors

587 profile views
  1. Drugari bemvejdzije, nemoj da se svadjamo...... realno sve to sa sajbnama i tim ubacivanima je budzevina..... realno gledano, Ali ako zavrsava posao i ne ugrozava bezbednost ima da ih mecemo do mile volje. Hvala na savetima
  2. Ok. Ok. Prosto ne mogu da poverujem da ne postoji mogucnost stelovanja nagiba.
  3. Bobane, hoces da kazes da stelovanje nagiba se radi na letvi volana??? Jer ‚‚majstor‚‚ me ubedjuje da kod bmw nema stelovanja nagiba tokova vec samo ugla po vertikali tj otvorenosti i zatvorenosti traga
  4. Pozdrav, Trebao bi mi savet oko centriranja trapa na BMW E36 copue. Tacnije bio sam na centriranju trapa pre mesec dana, da ne pominjem gde, i kao majstor mi je odradio trap. Juče vidim pojedene gume sa unutrasnje strane i to poprilicno dobro. Odem kod njega kaze on meni sve je ok trag dobar ali nagib tockova nije dobar i kaze on meni da nema mogucnosti stelovanja nagiba kod BMW??? Pitanje za sve koji se razumeju. Da li ima mogucnost za stelovanje nagiba prednjih tockova i ako neko zna nekog ko se bavi time a da je iz Beograda? Hvala.
  5. I ja imam istu nedoumicu sa presvalcenjem tapacira ya cupea. Znacilo bi da neko da neka iskustva..... ili neke povoljne tapacire :)
  6. Hvala na objašnjenju za ozračivanje sistema :)
  7. Pozdrav, Ima li neko iskustva sa uljem Elf 5-40 full syntetic. Motor je M43 u e36 presao motor 320.000km. Valja li to cemu?
  8. Ako neko moze da mi objasni kako se pravilno ozracuje sistem bio bih mu veoma zahvalan:) :thumbsup:
  9. Razmisljao sam o tome ali cime nemam taj alat :):):)
  10. Provalio sam sta je problem. Pre svega grejanje sam namestio zezao prekidac u kabini za podesavanje toplo hladno . sada radi grejanje kao ludo . Gubi tecnost na ulazu u hladnjak na gornjem crevu ono sto bi rekli ``kurvanjski`` zalomili su lulicu ulaza u hladnjak i sada se bukvalno crevo sa selnom drzi na ivici tako da ne moze ni da se zategne kako treba. I sad ako zbog toga moram da menjam ceo hladnjak jbg.
  11. Pre svega hvala ``drugari`` na angazovanju oko mog problema. Proverio sam nesto od navedenog: Kad je upaljen puni hladnjak kad otvorim cep. Ali me buni nivo tecnosti je skoro pri dnu hladnjaka kad je hladan a kad dodje do radne temperature podigne se noo tecnosu na pola i malo vise?
  12. Iskreno nemam pojma sto se tice tog ozracivanja .... barem ne kod BWW. Ne mesa vodu i ulje. Ide odlicno, ne dimi itd Ako neko zna nekog ok majstor da se pogleda sta ga muci neka kaze. Ne bih da se bakcem sa dundjerima.
  13. Pozdrav, Citam ove postove i nadjem se u nekom od ovih pa mi treba savet ako neko zna , a zna sigurno :) BMW W36 M43 kazaljka temperature je za manje od debljine iste preko polovine u bilo kojem rezimu voznje i toji tu zakucana i na otvorenom i u guzvi. Gornje crevo nije ni tvrdo mnogo ni mekano deluje mi ok. Nivo tecnosti je ispod polovine kada je hladan a kada se ugreje popne se novo (da li je ta pojava normalna za bmw). I grejanej u kabini skoro da ga nema. Sta moze biti uzrok. Kupio sam auto skoro vlasnik kaze da je zamenio termostat i vodenu pumpu.