M_M

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About M_M

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Mateja
  • Automobil
    BMW E28 3.5, Mk2 Golf 20v Turbo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala. Nabrze bilo 16.33 ali od tad sam zamenio TPS i AFM i sada ide bolje, trebalo da bude malo brze. Idem opet na Decembru 8, hocu da zameni diferencijal do tad od 3.07 koj je sad do 3.46 koj imam. Cu da zamenim LSD centar iz 3.07 do 3.45, samo ako uspem pre datum. Nisam bio na te skupje. Mislim to je u Australiju.
  2. Neke snimke od trke i kako vozi.
  3. Jao, dugo nisam bio ovde. Mnogo stvari su se deseli od kad sam prosli put pisao, i sada vi mozee da me razumete zato sto mnogo bolje pricam Srpski. Haha. Ok. Kao sam reko, iso sam u Srbiju u Jula, i kupio sam jednu E30 316 za 600e. Mao neke kvare, na benzin nije hteo da ide kad pritisnes gas vise od pola, iso na plim ali mnogo spor, razvodna kapa je bilo pokvarena (nisam to video dok polse malo vreme, ali nije kao da je testo to da popravi). Ali, kupio sam ga od Sremcica i doveo sam ga kuci u Pozarevac. Ta kola je bio vojsnik, sta ona je sve prezivila. Meni se mnogo sv
  4. Da, uglavnom jestu. Ali neki koj svi hocu malo su skupi.
  5. Pa daj mi jedan minute da idem napolje da pokupim pare od drveta. Hahaha. Na ozbiljne napomenu, ako dodjem da zivim jedan dan ili za prošireni vreme, onda mozda cu.
  6. Nema nista da nema u evropu. Kolima ovde uglavnom dolaze iz Japanu, ili iz Englesku. Mi ovde gledamu u evropu da dovedete kolima i delove. Ali, ako hoces neki Japanski, kao Silvia, Skyline ili tako drugo, imamo mnogo.
  7. Hvala ti. Dolazem u Srbiju U Julu ali samo za 3 meseci, necu da dovestim kola. Ako sam imao pare da radim to, veruj mi da bih radio. Haha.
  8. Savršen, ja cu budem u Srbiju u taj vreme. Cu da planiram da dodjem.
  9. Evo kad sam prvo zavrsio motor. Mozda je zasto kvacilo se pokvarlo, haha.
  10. Hvala mnogo. Kad se to zavrsilo i kola se vozila, necistio sam motor i zice i radio sam sve taj mali poslove koj su kad zavrsis nesto kao ovo. Sada izgleda ovako: Sve je bilo uredu za 1 nedelje i onda jedan dan buka je procela iz kvacilo. Vozio sam ga jos jedan dan i onda kad sam dao moj drug da ga probva, nema jos kvacilo. Znao sam u taj sekunda sta je bilo. Skinao sam menjac i ovo je izpadalo: Slika kaze sve. Neznam zasto se to deslio ali to je to. Onda sam iso da nadjem single mass flywheel ali za mesec danas nisam mogao da nadjem jedan. Ona neki covek mi je kazo da
  11. Mesec dana pre sam hoceo da počnem konverziju, neko mi je udario kola. Ali je bilo uredu zbog imao osiguracio i sam dubio dobro pare da ga popravim. Ali kad je desilo bio sam mnogo ljut. Onda sam poce rad na motor. Za ovo sam cu da stavim slike zbog mnogo se desilo i cu da budem star dok zavrsim da pišućim to. Haha. Sve radilo je bilo mene sa malo pomoc od neki moj drugi. Stari Motor: Novi: Napravio sam ovi adapteri da stavim motor u kola: Ostalo:
  12. Ubrzaj mozda 5 meseci i auto menjac je polomio. Ali sreća bila na mojoj stranu i sam neso 5 brzina menjac i kompletna konverzija taj nedelju za prodanja. Cupio sam ga i u neke nedelju kad sam imao vreme, stavio sam ga i opet kola se vozi. Onda sam neki mali poslovi radio, stavio sam E36 prozor prekidači, spustio leđa malo, farbao sam hrom na zadnji svetle i tako drugo. Onda na 1 Januar ovaj godina sam kupio 535 E34 za motor i menjac da stavim u moj E28. Mao rđa na telo i nije bilo dobro, ali mehanikar je svi bilo uredu.
  13. Zdravo svima, Prvo izvini mi ako jezik nije sto pusta, zivio sam u Novi Zealand dok sam bio 2 godine i ovde pricamo Engliski. Ja samo pricem Srpski neki puta kod kucu ili kad pricam sa familija na Skypom, zbog toga nisam imao mnogo praksa. Ovo je moj BMW E28 u Novi Zelandu. Kupio sam ga pre 3 godina i sam radio mnogo dok sam ga imao. Zbog toga, cu da mali reci pisam od sta sam radio i cu da stavim slike iz dok sam kupio dok sada da svi ce videti u cilju da se to dogodilo. Kad sam kupio, sve je bilo standard, ispredu felne. Imao je plavo unutrašnjost, automatik, 2.7L M20 eta motor i t
  14. Mnogo je lep. Svidja mi mnogo.
  15. Hvala. Izvini svi, imao sam neki problem sa moj racum, nisam mozem da login. Probao sam da obnovitim password ali sam dobijo neki error. Sao sam emijl admina ali nista. Nema veza. Cu da napravim temu za kola sa ovaj racun sada.