THE SERB

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About THE SERB

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Automobil
    BMW 330xd
  1. To je raritet za nekoga ko ima jedan kupe,sedmicu pa onda uzme i ovo kada ide na Adu da ima da se provoza. Cena jeste previsoka ali vidimo da ni preko nisu nize cene i zato ce ga verovatno uzeti neko ko se pronalazi u prvoj recenici.
  2. THE SERB

    Tetovaza

    Ovaj bas voli BMW
  3. М5 у Е34 објашљавају колико возе добре примерке http://www.m5board.com/vbulletin/e34-m5-di...ure-thread.html
  4. Другари нисам видео линк за продају БМВ опреме за бебе,ова столица за ауто и портиклица су одлични. Да малог од малена на праве ствари научим.
  5. Купио сам дизел мотор и могу слободно да тврдим да су све то предрасуде настале још у прошлом веку.У дизелу сам добио онај пригушени звук који као да режи,нисам веровао каталогу док нисам пробао. Данас се праве тркачки мотори од 12 цилиндара у дизел варијантама.
  6. THE SERB

    Z serija

    Јако је редак Z1 и у иностранству а поготово код нас,али сам мишљења да човек да вози то мора имати још један ауто уз њега.
  7. Врх је 540,нисам га виђао код нас. Могу само да замислим шта је радило тих 300 коња у то време...... Може ли се наћи код нас и какав?
  8. http://www.m5board.com/vbulletin/e60-m5-e6...6-az-nv-ca.html
  9. Grozno,slepacki bez obzira koliko imao novaca ovo je nedopustivo.
  10. Uf,ovo je odlicno. Meni konstantno stoji na ekranu ,,please insert navigaiton disc''. Pitanje, da li da samo skinem i ubacim u sanzer pa ce mi se samo kazati ili je nekakav drugaciji proces instalacije?Hvala unapred na odgovorima.
  11. THE SERB

    PRESRETACI

    Чему овакве изјаве? Српској омладини су толико медијски навукли неки осећај екстеремистичке ксенофилије,осећај самомржења,самопонижавања. Да ли си некада возила ауто рецимо у Паризу или било ком другом великом европском граду? Нисмо ми у ничему гори него било ко у иностранству! Без увреде молим те.
  12. Код нас или у иностранству?
  13. THE SERB

    Nova sedmica

    http://www.pionir.info/opsirnije-BMW-iz-bu...&pid=2.html Ovo je put kojim ide BMW,ni meni se ne dopada. Suvise futuristicki,bez imalo elegancije