Grgur

Members
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Grgur

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dejan
  • Automobil
    E60 520d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Gde mogu da se nabave ovakve diode za unutrasnju rasvetu? Treba mi 6 komada. Trazio sam po netu ali ne uspeva mi.
  2. hemel kremu za ruke? Ili ima bas za kozu?
  3. Moj C5 bio 2009 godiste, onda se razumemo dobro. U pravu si za dodirne tacke, totalno dva razlicita sveta.
  4. Ne znam nista o chip tuningu, meni je 177 KS sasvim dovoljno. I ja sam skoro sa francuza presao na BMW, sad ces da vidis koliko je zabluda da su francuzi skupi za odrzavanje
  5. Mora centralna rupa bar malo da naidje na glavcinu, bar 2mm inace od vibrtacija kao sto rece StunterSM ima tocak da ti otpadne.
  6. Ako distancer nije u centru remetice balans, koliko toliko. Medjutim, glavno ti je da felna centralnom rupom naidje bar milimetar-dva na onu cev, ispust kako se vec zove u centru glavcine, to ti centrira tocak na glavcini. Srafovi samo drze tocak i ne mogu ga centrirati.
  7. Ja kad sam kupovao auto, porez je placao prethodni vlasnik u svojoj opstini, ja dao novac. Isto je bilo kad sam prodavao svoj auto, ja kao prodavac placam porez s tim sto je kupac dao novac.
  8. Trzao je obrtaje u voznji, negde od 1300-1800 obrtaja i to samo kad je ravnomerna voznja. Stradao konverter, uzrok-u hidro bloku stradala 2 ventila i istrosene neke gumice. Zbog toga stradale karike na osovini i caure. Znaci remontovano sve osim lamela koje su bile nove, izgleda da je prethodni vlasnik radio menjac ili samo parcijalno lamele.
  9. Koliko znam, prodavac placa porez na promet. Placa se u opstini prodavca vozila, s tim sto je praksa da kupac kesira, odnosno, kupac da novac, prodavac plati porez i kad dobije potvrdu salje je kupcu koji onda skida tablice i salje ih prodavcu sa saobracajnom da odjavi auto u SUP-u. Najbolje je prilikom prodaje, odmah napraviti ugovor, otici u opstinu i platiti porez.
  10. Cena zavisi sta se radi. Korektan, profesionalan i zna znanje. Meni je radio remont menjaca i zamenu konvertera na E60 520D.
  11. Ja sam menjac radio kod Steve u Jakovu i prezadovoljan sam. Za svaku preporuku je.
  12. Dolazi vreme lernjih guma, pa gledam da uzmem 18 felne za lernji set. Nadjoh nesto zanimljivo, po plocici na vratima ide ova kombinacija prednjih i zadnjih guma, ali me muci par stvari. ET je na prednjim 43, 8J, zadnje 55, 9J (ako je to oznaka IS za ET u stvari). Da li trebaju distanceri ili prolazi i bez njih? Hoce li drasticno da optereti motor i trap ova kombinacija? sto se stabilnosti i izgleda tice siguran sam da ce biti super. Evo i link za iste https://www.polovniautomobili.com/felne-ratkapne/9151946/aluminijumske-felne-bmw-18-5-x-120