Ivance98

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ivance98

  1. Pozdrav svima, Posedujem BMW E90 318D 2009. godište 36KW, motor N47. Trebao bih da zamenim PK kaiš, i našao sam sam dva odgovarajuća među kojima me razlika da li auto poseduje električni servo ili ne? Kako to mogu da proverim? Ukoliko nije električni predpostavljan da onda treba da ide preko kaiša i remenice od servo pumpe ili ukoliko je električni, logično bi bilo da ne ide onda na kaiš? Pitanje jeste možda mall glupo, ali značio bi mi odgovor! Hvala unaprijed.
  2. Pozdrav svima, Pojavio se na zadnjem faru zanimljiv problem. Kao što se i na slici vidi, od četiri diode koje svetle na zadnjem faru, jedna je prestala da radi. Međutim obično kada pregori sijalica, izađe mi upozorenje na tabli, ali sada nikakva greška nije izlazila. Na drugom faru sve normalno rade Zanima me da li je to sijalice ili ipak tu idu neke posebne diode? Za svo vreme koliko posedujem ovaj E90 nikada mi nije crkla zadnja sijalica, uglavnom su bile samo prednje. Hvala! Evo i slike kako to izgleda: https://we.tl/t-ucmZNzGqA1
  3. Pozdrav svima, Zovem se Ivan. Veliki sam zaljubljenik u auta, a ponajviše u BMW 😁 Nadam se dobrom druženju na forumu!